ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Wagyu New York Strip Sous Vide

SEBASTIAN JESPERSEN | 20. oktober 2020
New York Strip er normalt min yndlings udskæring, og det er nu heller ikke første gang, at jeg sætter tænderne i Wagyu varianten af New York Strip. Kvaliteten er mega god og det mindede mig faktisk lidt om nogle MBS 8+ australske Wagyu strips jeg tidligere har spist.

WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.

New York Strip er normalt min yndlings udskæring, og det er nu heller ikke første gang, at jeg sætter tænderne i Wagyu varianten af New York Strip. Kvaliteten er mega god og det mindede mig faktisk lidt om nogle MBS 8+ australske Wagyu strips jeg tidligere har spist.

Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu New York Strip Sous Vide


Wagyu New York Strip Sous Vide

New York Strip er normalt min yndlings udskæring, og det er nu heller ikke første gang, at jeg sætter tænderne i Wagyu varianten af New York Strip. Kvaliteten er mega god og det mindede mig faktisk lidt om nogle MBS 8+ australske Wagyu strips jeg tidligere har spist.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Antal: 2 personer
Forfatter: Sebastian Jespersen

Grej

Ingredienser

  • 2 stk. New York Strip Wagyu
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
  • Krydder kødet med salt og peber.
  • Vakuumpak kødet.
  • Tilbered kødet i 2 timer.
  • Tag det op af vandet og pak det ud af vakuumposen.
  • Tør kødet godt af på begge sider (med et rent viskestykke eller køkkenrulle.
  • Kødet er færdigtilberedt og klar til at blive spist, men det mangler at blive brunet af.
  • Kødet her er fuld af lækker fedtmarmorering, så det kræver ikke tilsat smør/ghee/olie for at stege det.
  • Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side):
  • Gasbrænder
    Fuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Grill
    Igen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Støbejernspande
    Steg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.
  • Skær kødet i tynde skiver på tværs og server straks.

Om forfatteren


Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide

Følg mig på Instagram her.