
Opskrift på wagyu new york strip sous vide
WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.
New York Strip er normalt min yndlings udskæring, og det er nu heller ikke første gang, at jeg sætter tænderne i Wagyu varianten af New York Strip. Kvaliteten er mega god og det mindede mig faktisk lidt om nogle MBS 8+ australske Wagyu strips jeg tidligere har spist.
Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu New York Strip Sous Vide
Grej
- Gasbrænder (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
- Stegepande (Mulighed 3)
Ingredienser
- 2 stk. New York Strip Wagyu
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
- Skær kødet i tynde skiver på tværs og server straks.