
Opskrift på wagyu inside skirt sous vide
WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.
Inside Skirt – Jeg synes faktisk Inside Skirt minder lidt om Flap Meat – Flap Meat er lidt mere mørt, og skal kun have to timer i Sous Vide.. men efter 6 timer minder Inside Skirt virkelig meget om flap både i udseende, smag og konsistens. Det er bestemt ikke en dårlig ting, da Flap Meat er vildt lækkert. Anyway, første gang jeg har prøvet Wagyu Inside Skirt og det skuffede bestemt ikke. Det er ikke sidste gang, at jeg prøver det. Det er som man forventer at Skirt Steak er, bare endnu mere smagfuldt og saftigt.
Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Inside Skirt Sous Vide
Grej
- Gasbrænder (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
- Stegepande (Mulighed 3)
Ingredienser
- 1 stk. Inside Skirt Wagyu
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Start med at tænde din sous vide på 57 grader.
- Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side): GasbrænderFuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side. GrillIgen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side. StøbejernspandeSteg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.
- Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene og server straks.