Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Wagyu Inside Skirt Sous Vide

Sebastian FiskerSebastian Jespersen

Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sebastian_eats

23. oktober 2020
Inside Skirt - Jeg synes faktisk Inside Skirt minder lidt om Flap Meat - Flap Meat er lidt mere mørt, og skal kun have to timer i Sous Vide, men efter 6 timer minder Inside Skirt virkelig meget om flap både i udseende, smag og konsistens. Det er bestemt ikke en dårlig ting, da Flap Meat er vildt lækkert.

Opskrift på wagyu inside skirt sous vide

WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.

Inside Skirt – Jeg synes faktisk Inside Skirt minder lidt om Flap Meat – Flap Meat er lidt mere mørt, og skal kun have to timer i Sous Vide.. men efter 6 timer minder Inside Skirt virkelig meget om flap både i udseende, smag og konsistens. Det er bestemt ikke en dårlig ting, da Flap Meat er vildt lækkert. Anyway, første gang jeg har prøvet Wagyu Inside Skirt og det skuffede bestemt ikke. Det er ikke sidste gang, at jeg prøver det. Det er som man forventer at Skirt Steak er, bare endnu mere smagfuldt og saftigt.

Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Inside Skirt Sous Vide


Servings: 4 personer

Wagyu Inside Skirt Sous Vide

Inside Skirt - Jeg synes faktisk Inside Skirt minder lidt om Flap Meat - Flap Meat er lidt mere mørt, og skal kun have to timer i Sous Vide, men efter 6 timer minder Inside Skirt virkelig meget om flap både i udseende, smag og konsistens. Det er bestemt ikke en dårlig ting, da Flap Meat er vildt lækkert.
Author: Sebastian Jespersen
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 6 timer

Grej

Ingredienser

  • 1 stk. Inside Skirt Wagyu
  • Salt og Peber

Sådan gør du

  • Start med at tænde din sous vide på 57 grader.
  • Krydder kødet med salt og peber.
  • Vakuumpak kødet.
  • Tilbered kødet i 6 timer.
  • Tag det op af vandet og pak det ud af vakuumposen.
  • Tør kødet godt af på begge sider (med et rent viskestykke eller køkkenrulle.
  • Kødet er færdigtilberedt og klar til at blive spist, men det mangler at blive brunet af.
  • Kødet her er fuld af lækker fedtmarmorering, så det kræver ikke tilsat smør/ghee/olie for at stege det.
  • Jeg foretrækker en af nedenstående tre metoder (du kan sagtens bruge en almindelig stegepande og stege kødet i 30-60 sekunder på hver side):
    Gasbrænder
    Fuld kraft på og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Grill
    Igen fuld smæk på grillen og giv kødet 30-60 sek. på hver side.
    Støbejernspande
    Steg kødet på en skoldhed pande i 30-60 sek. på hver side.
  • Skær kødet i tynde skiver på tværs af fibrene og server straks.