
Opskrift på wagyu flap meat sous vide
WAGYU EXTRAVAGANZA: Chilensk Wagyu fra Mollendo.
Flap Meat er godt. Wagyu Flap Meat er dobbelt så godt
Som I nok ved så har Flap Meat en fuldstændig vandvittig stærk og god oksesmag.
Så Wagyu flap meat er noget jeg har set frem til at prøve i et stykke tid, da jeg kun har prøvet almindeligt flap meat.
Jeg blev bestemt ikke skuffet: Super mørt og meget kraftig oksesmag.
Jeg har købt kødet hos Steak-out.dk, hvor jeg satte mig for at prøve ni forskellige Wagyu udskæringer i sous vide over ni dage. Jeg deler selvfølgelig alle resultaterne her på siden.

Wagyu Flap Meat Sous Vide
Grej
- Gasbrænder (Mulighed 1)
- Grill (Mulighed 2)
- Stegepande (Mulighed 3)
Ingredienser
- 1 stk. Flap Meat Wagyu
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Start med at tænde din sous vide på 56 grader.
- Skær kødet i tynde skiver på langs og server straks.