Denne lækre hokaido-buttersquash-kartoffel supper er perfekt at varme sig på i dette kolde, men hyggelige jule vejr

Opskrift på vintersuppe
VINTER SUPPE.
Denne lækre hokaido-buttersquash-kartoffel supper er perfekt at varme sig på i dette kolde, men hyggelige jule vejr.

Servings: personer
Vintersuppe
Denne lækre hokaido-buttersquash-kartoffel supper er perfekt at varme sig på i dette kolde, men hyggelige jule vejr
Ingredienser
- 1 stk. Hokkaidogræskar
- 1 stk. Butternutsquash
- 700 gram Kartofler
- 1 stk. Løg
- 2 fed Hvidløg
- 4 stk. Timianstilke kviste
- 80 gram Smør
- 3 deciliter Fløde
- Salt og Peber
- 100 gram Bacon i skiver
- 1 liter Vand
Sådan gør du
- 1. Klargør hokkaido græskar, butternutsquash, kartofler, løg og hvidløg. Skær efterfølgende alle disse ud i tynde skiver. 2. Find en god stor gryde frem og smelt smørret. Når smørret er smeltet, hælder du alle grøntsager op i gryden og steger dem møre ved middel varme. 3. Hæld nu vandet i gryden, tilsæt to kviste timian, en god gang salt og peber og lad det koge ned ved middel varme. 4. Tænd nu din ovn på 200 graders normal varme. Fordel de 100 gram baconskiver på et stykke bagepapir på en bageplade og sæt den i ovnen. Når bacon skiverne er stegt sprøde, tager du dem ud og lægger dem på stykker af køkkenrulle. 5. Når det meste af vandet er kogt væk og grøntsagerne er gennemmøre, blender du suppen med en stavblender til suppen er homogen. 6. Tilsæt nu fløden og stavblend suppen igen og smag til slut suppen til med salt og peber. 7. Placer nu din sprødstegte bacon mellem to skærebrætter og tryk ned, så baconen knuses til en lækker baconcrumble. 8. Drys nu baconcrumble og frisk timian over suppen og du er klar til at servere. Velbekomme!