x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Tvistet pasta carbonara med appelsin og persille

FADLSFORLAG | 22. maj 2019

Elsker du spaghetti carbonara og drømmer om en glutenfri og vegetarudgave – så har vi en lækker opskrift til dig her.

Vi har opskriften fra bogen: “Nul hvede – glutenfri livretter“, hvor forfatteren Sandra Pugliese har fokus på at hjælpe hendes læsere med at leve så glutenfrit som overhoved muligt i dagligdagen.


Tvistet pasta carbonara med appelsin og persille

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: fadlsforlag

Ingredienser

Pasta

  • 80 gram Spaghetti Fuldkorns
  • 200 gram Gulerødder Skrællet vægt
  • 300 gram Squash

Sauce

  • 4 stk. Æg
  • 2 tsk. Kapers
  • 1 stk. Appelsin Økologisk
  • Persille En stor håndfuld
  • 50 gram Pecorino
  • Salt
  • Peber Fra kværn

Sådan gør du

Pasta:

  • Skrub eller skræl guleroden.
    Skyl squashen.
    Skær begge dele (hver for sig) i tynde strimler enten med en spiralizer eller med et juliennejern.
    Kog spaghettien efter anvisningen pa pakken, og tilsæt gulerodsstrimlerne 1 minut, inden du hælder vandet fra.
    Bland spaghetti og gulerødder med squashstrimler.
     

Sauce:

  • Pisk æggene sammen.
    Skyl kapers, tryk dem tørre for væde, og finthak dem.
    Skyl appelsinen, og fintriv skallen.
    Skyl og slyng persillen, og finthak den.
    Bland æg med kapers, appelsinskal og persille, og drys med salt og peber.
    Bland straks saucen i den varme pasta med grøntsager.
    Hvis du ønsker saucen mere fast, så varm den og pastaen igennem i gryden, til den begynder at stivne.
    Drys med fintrevet pecorino, og server.

Om forfatteren




Vi har fået opskriften fra bogen: "Nul hvede – glutenfri livretter"