ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tunmousse uden smør

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 9. november 2018
Nem og lækker tun mousse på 5 minutter

Mangler du en nem og lækker opskrift på tunmousse, der ikke tager særlig lang tid at lave? 
Så læs med her.


Antal: 1 Portioner

Tunmousse uden smør

Nem og lækker tun mousse på 5 minutter
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 1 can Tun i olie
  • 2 spsk. Creme Fraiche gerne den fede på 18%
  • Salt
  • Peber
  • Citronsaft

Sådan gør du

  • Dræn tun for olie og kom tun og creme fraiche op i en skål.
    Rør det godt sammen, så der ikke er store stykker tun.
    Smag til med salt, peber og citronsaft.
    Din mousse er nu klar og kan nydes på et stykke frisk toastbrød eller i en salat.
    Tunmoussen, kan holde sig 2 til 3 dage på køl i en bøtte med låg.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.