Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tomatsalat

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

25. marts 2019
Du får en skøn variation af den friske tomatsalat her med pesto og oliven. Salaten, der allerede er fuld af masser af velsmag, får her et ekstra skub fra de nye venner i form af oliven og pesto, som giver den fede ost lidt modspil. 

Opskrift på tomatsalat

Tomatsalaten er en vaskeægte, italiensk klassiker.

Du har måske allerede stiftet bekendtskab med den på et italiensk menukort i form af en caprese salat serveret i skiver af tomater og mozzarella. Nyd den som en frisk, lille frokost eller som tilbehør til et aftensmåltid. Det er den type af salat, som man altid kan få plads til.

Du får en skøn variation af den friske tomatsalat her med pesto og oliven. Salaten, der allerede er fuld af masser af velsmag, får her et ekstra skub fra de nye venner i form af oliven og pesto, som giver den fede ost lidt modspil.

Server den for dine gæster, eller nyd den til frokost.


Antal: 1 personer

Tomatsalat

Du får en skøn variation af den friske tomatsalat her med pesto og oliven. Salaten, der allerede er fuld af masser af velsmag, får her et ekstra skub fra de nye venner i form af oliven og pesto, som giver den fede ost lidt modspil. 
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Frokost, Salat, Tilbehør
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 500 gram Tomater Gerne forskellige slags
  • 0.5 bundt Basilkum Frisk
  • 1 stk. Mozarella Frisk
  • oliven Alt efter smag
  • 1 spsk. Pesto
  • 2 spsk. Olivenolie
  • Kryddersalt Tilsmagning

Sådan gør du

  • Skær tomaterne ud og læg dem på fad - drys med kryddersalt.
  • Pluk mozzarellaen i små klumper, og fordel over tomaterne.
  • Fordel ligeledes oliven.
  • Bland 1 spsk. fuld pesto med 2 spsk. olie og hæld ud over tomatsalaten.
  • Pynt med frisk basilikum.