Opskrift på tørret grape
Dette er noget jeg virkelig er begyndt at gøre meget: Ofte har man citrusfrugter i køleskabet som man ikke lige får brugt og det er så ærgerligt at smide dem ud.
Derfor er jeg begyndt at tørre dem!
De er super lækre som garnis til drinks, f.eks. så vi vilde med dem i gin og tonic.
Herudover er det smart, så man har man altid lidt hvis der kommer gæster.
Det imponerer i hvert fald de fleste.
De kan også bruges som pynt i barskabet eller andre steder i hjemmet.
Nu er jeg blevet rigtig glade for dem og derfor skal i selvfølgelig ikke snydes for en opskrift.
Opskriften kommer her:

Tørret grape
Ingredienser
Tørret grape
- 2 stk. Grape eller anden citrusfrugt
Sådan gør du
- 1. Skæres ud i så tynde skiver så muligt. 2. Lægges på en bageplade med bagepapir. 3. Kommes i ovnen ved 60 grader varmluft. 4. De skal have mellem 12-24 timer (afhængig af størrelsen, de skal tages ud når de er helt tørre) 5. Efter nedkøling kommes de i en lufttæt beholder.