Denne opskrift er indbegrebet af italiensk pasta-simplicitet, når det er bedst. Du får med andre ord en pastaret, der er nemt at gå til samtidig med, at der ikke er sparet på de gode smage.
Tagliolini med squash og avocadocreme er retten, du altid kan hive frem, når du er presset på tiden i hverdagen. Men samtidig er det en ret, de fleste gæster vil smovse i sig med et godt glas vin til. Selvom den er enkel og tilberedt med få råvarer, så er der smæk på smagen og de lækre konsistenser.

Ingredienser
- 400 gram Tagliolini
- 2 stk. Squash
- 1 stk. Skalotteløg
- 3 stk. Avocado
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 2 clove Hvidløg
- Citronsaft Til tilsmagning
- Salt og peber Til tilsmagning
- Smør Til stegning
Sådan gør du
- Bland avocado, knuste hvidløg og creme fraise i en skål til konsistensen er cremet. Smag til med salt, peber og citronsaft. Sæt til side. Hak løget fint. Vask squash og skær/riv dem, som du ønsker det. Varm smør op på en sauterpande, og svits løg heri. Tilsæt squash og lad det stege med. Imens koger du din tagliolini, som der står anvist på pakken. Når den er al dente sier du pastaen, og tilfører den på panden. Vend det hele rundt med avocadocremen og server.
Om forfatteren
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!