Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Tacopandekager med det hele

Gyldendal

Forlaget Gyldendal - www.gyldendal.dk

29. marts 2019

Opskrift på tacopandekager med det hele

Hjemmelavet tacopandekager med oksekød, avocado og salat.

Det lyder kompliceret, men det er faktisk ikke så svært.

Vi har opskriften fra bogen: “Spis mig“, skrevet af Majbritt L. Engell & Alice A. Hartvig.


Antal: 6 Portioner

Tacopandekager med det hele

Forfatter: Gyldendal
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 15 minutter

Ingredienser

Tacopandekage

  • 100 gram Hvedemel Hvid
  • 50 gram Majsmel
  • 30 gram Smør Blødt
  • 0.5 tsk. Salt
  • 1.5 spsk. Jomfru i det grønne Nigellafrø
  • 1 deciliter Vand Let afkølet, kogt vand

Tilbehør

  • 400 gram Hakket Oksekød
  • 0.5 tsk. Karry
  • 0.5 tsk. Spidskommen Stødt
  • Salt
  • Peber
  • 2 spsk. Rapsolie Koldpresset. Eller ekstra jomfruolivenolie
  • salat 6-10 salatblade, hakket groft
  • 0.5 stk. Rødløg Hakket fint
  • 0.5 stk. Chili Frisk. Skåret i skiver
  • 200 gram Cherrytomater Delt i halve
  • 3 stk. Avocado Groft moset
  • Lime 4-6 stk.
  • Tortillachips 1 portion

Sådan gør du

  • Smuldr mel, salt og smør og nigellafrø i en skål.
    Tilsæt vandet lidt ad gangen og ælt det hele godt sammen.
    Dejen vil klistre til at starte med.
    Lad dejen hvile 15 minutter.
    Del dejen i 6 lige store stykker og tril den til kugler.
    Rul dejen ud til en tacopandekage med en diameter på 12 cm.
    Varm en pande op og steg pandekagerne på en tør pande, ca. 2-3 minutter på hver side. 
    Svits oksekød og krydderier i fedtstof på en pande.
    Anret tacopandekagerne med stegt oksekød, salat, rødløg, frisk chili, tomat og avocado og pres limesaft ud over.
    Anret de 6 fyldte tacopandekager på et fad med tortillachips.