2spsk.RapsolieKoldpresset. Eller ekstra jomfruolivenolie
salat6-10 salatblade, hakket groft
0.5stk.RødløgHakket fint
0.5stk.ChiliFrisk. Skåret i skiver
200gramCherrytomaterDelt i halve
3stk.AvocadoGroft moset
Lime4-6 stk.
Tortillachips1 portion
[the_ad id="127284"]
Sådan gør du
Smuldr mel, salt og smør og nigellafrø i en skål.Tilsæt vandet lidt ad gangen og ælt det hele godt sammen.Dejen vil klistre til at starte med.Lad dejen hvile 15 minutter.Del dejen i 6 lige store stykker og tril den til kugler.Rul dejen ud til en tacopandekage med en diameter på 12 cm.Varm en pande op og steg pandekagerne på en tør pande, ca. 2-3 minutter på hver side. Svits oksekød og krydderier i fedtstof på en pande.Anret tacopandekagerne med stegt oksekød, salat, rødløg, frisk chili, tomat og avocado og pres limesaft ud over.Anret de 6 fyldte tacopandekager på et fad med tortillachips.