Go Back
+ servings
Servings: 6 Portioner

Tacopandekager med det hele

Author: Gyldendal
Keyword: Aftensmad, hakket oksekød, Junk Food de Luxe, Mexico, oksekød, Pandekager
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
[the_ad id="142757"]

Ingredienser

Tacopandekage

  • 100 gram Hvedemel Hvid
  • 50 gram Majsmel
  • 30 gram Smør Blødt
  • 0.5 tsk. Salt
  • 1.5 spsk. Jomfru i det grønne Nigellafrø
  • 1 deciliter Vand Let afkølet, kogt vand

Tilbehør

  • 400 gram Hakket Oksekød
  • 0.5 tsk. Karry
  • 0.5 tsk. Spidskommen Stødt
  • Salt
  • Peber
  • 2 spsk. Rapsolie Koldpresset. Eller ekstra jomfruolivenolie
  • salat 6-10 salatblade, hakket groft
  • 0.5 stk. Rødløg Hakket fint
  • 0.5 stk. Chili Frisk. Skåret i skiver
  • 200 gram Cherrytomater Delt i halve
  • 3 stk. Avocado Groft moset
  • Lime 4-6 stk.
  • Tortillachips 1 portion
[the_ad id="127284"]

Sådan gør du

  • Smuldr mel, salt og smør og nigellafrø i en skål.
    Tilsæt vandet lidt ad gangen og ælt det hele godt sammen.
    Dejen vil klistre til at starte med.
    Lad dejen hvile 15 minutter.
    Del dejen i 6 lige store stykker og tril den til kugler.
    Rul dejen ud til en tacopandekage med en diameter på 12 cm.
    Varm en pande op og steg pandekagerne på en tør pande, ca. 2-3 minutter på hver side. 
    Svits oksekød og krydderier i fedtstof på en pande.
    Anret tacopandekagerne med stegt oksekød, salat, rødløg, frisk chili, tomat og avocado og pres limesaft ud over.
    Anret de 6 fyldte tacopandekager på et fad med tortillachips.