x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Syltede hvidløg

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 1. maj 2020

Syltede hvidløg er nemme at lave selv, og så smager de helt fantastisk blandet i en lækker salat eller til tapas. De giver en dejlig sødme, syre og sprødhed!

Her får du min opskrift. Jeg har lavet den med chili, men du kan også vælge at bruge forskellige spændende krydderurter.

Syltede hvidløg


Syltede hvidløg

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 6 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 2 Hvidløg
  • 0.5 liter Vand
  • 1 deciliter Eddike lager
  • 0.5 spsk. Sukker
  • 1.5 tsk. Salt fint
  • 1 Chili frisk

Sådan gør du

    1. Pil hvidløgene, så alle skaller fjernes, og skær enden af fedene.
    2. Skyl chilien og skær den i tynde skiver.
    3. Hæld eddike, vand, sukker og salt i en gryde og bring det i kog under omrøring.
    4. Lad det koge i fem minutter.
    5. Kom herefter hvidløg og chili i lagen og lad det koge videre i yderligere 30 sekunder.
    6. Tag gryden af varmen og hæld det hele på et skoldet sylte- eller patentglas. Sæt glasset på køl og lad det gerne stå og trække i et par dage, helst i en uges. Det kan holde sig i adskillige måneder i køleskabet.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.