Supernem opskrift på syltede hvidløg, der passer godt til diverse salater og tapasanretninger. Her er der brugt chili, men du kan også bruge andre smage!

Syltede hvidløg er nemme at lave selv, og så smager de helt fantastisk blandet i en lækker salat eller til tapas. De giver en dejlig sødme, syre og sprødhed!
Her får du min opskrift. Jeg har lavet den med chili, men du kan også vælge at bruge forskellige spændende krydderurter.

Syltede hvidløg
Supernem opskrift på syltede hvidløg, der passer godt til diverse salater og tapasanretninger. Her er der brugt chili, men du kan også bruge andre smage!
Udskriv
Pin
Antal: 1 glas
Ingredienser
- 2 stk. Hvidløg
- 0.5 liter Vand
- 1 deciliter Eddike lager
- 0.5 spsk. Sukker
- 1.5 tsk. Salt fint
- 1 stk. Chili frisk
Sådan gør du
- Pil hvidløgene, så alle skaller fjernes, og skær enden af fedene.
- Skyl chilien og skær den i tynde skiver.
- Hæld eddike, vand, sukker og salt i en gryde og bring det i kog under omrøring.
- Lad det koge i fem minutter.
- Kom herefter hvidløg og chili i lagen og lad det koge videre i yderligere 30 sekunder.
- Tag gryden af varmen og hæld det hele på et skoldet sylte- eller patentglas. Sæt glasset på køl og lad det gerne stå og trække i et par dage, helst i en uges. Det kan holde sig i adskillige måneder i køleskabet.
Om forfatteren
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.