Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Svampetoast

MadmomsterMadmomster

MADMOMSTER - Det næste måltid, er det bedste måltid.

3. juni 2021
SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan. En god frokost eller som lille snack til weekenden - Det er ikke tosset.

Opskrift på svampetoast

SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan.

Det smager jo bare så godt.

En god frokost – eller som lille snack til weekenden – Det er ikke tosset.

Opskriften er fyldt med kærlighed. Den ligger lige herunder:


Servings: 4 personer

Svampetoast

SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan. En god frokost eller som lille snack til weekenden - Det er ikke tosset.
Author: Madmomster
Ret: Frokost
Køkken: Fransk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter

Ingredienser

Svampetoast

  • 200 gram Champignon
  • 100 gram Portobellosvampe
  • 100 gram Karl Johan svamp
  • 2 stk. Skalotteløg
  • 1 håndfuld Frisk spinat
  • 4 spsk. Smør til stegning
  • 1 deciliter Piskefløde
  • Salt og Peber
  • Citronsaft lidt

Til anretningen

  • 4 skiver Surdejsbrød
  • 4 spsk. Smør til stegning
  • 1 håndfuld Persille friskhakket
  • 1 håndfuld Parmesan friskhakket

Sådan gør du

  • Rens eller børst svampene rene.Skær svampene ud hvis de bliver for store. Pil løgene og hak dem fint.
  • Opvarm en pande og kom smørret på og steg alle svampene ved høj varme, til de får farve.
  • Herefter tilsætter du skalotteløg, og steger dem med cirka 2 minutter.
  • Tilsæt fløden og lad den koge ind i et par minutter, til svampene bliver lækre og cremede. Krydr stuvningen med med salt og friskkværnet peber. Og smag til.Giv det eventuelt lidt citronsaft.Vend den frisk spinat i 30 sekunder før du serverer.
  • Steg brødskiver i smør på en middelvarm pande, til de er gyldne på begge sider. Og gør din persille klar.

Til anretningen:

  • Fordel svampestuvningen på de ristede brødskiverne, og top hele herligheden med friskrevet parmesan og persille. Servér med det samme.
  • Velbekomme.