x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Svampetoast

Madmomster | 3. juni 2021

SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan.

Det smager jo bare så godt.

En god frokost – eller som lille snack til weekenden – Det er ikke tosset.

Opskriften er fyldt med kærlighed. Den ligger lige herunder: 

Svampetoast

No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Brød, Frokost, Snack, Svampe
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Madmomster

Ingredienser

Svampetoast

  • 200 gram Champignon
  • 100 gram Portobellosvampe
  • 100 gram Karl Johan svamp
  • 2 stk. Skalotteløg
  • Frisk spinat 1 håndfuld
  • 4 spsk. Smør til stegning
  • 1 deciliter Piskefløde
  • Salt og peber
  • Citronsaft lidt

Til anretningen

  • 4 slice Surdejsbrød
  • 4 spsk. Smør til stegning
  • Persille 1 håndfuld, friskhakket
  • Parmesan 1 håndfuld, friskhakket

Sådan gør du

  • Rens eller børst svampene rene.
    Skær svampene ud hvis de bliver for store. Pil løgene og hak dem fint.
    Opvarm en pande og kom smørret på og steg alle svampene ved høj varme, til de får farve.
    Herefter tilsætter du skalotteløg, og steger dem med cirka 2 minutter.
    Tilsæt fløden og lad den koge ind i et par minutter, til svampene bliver lækre og cremede. Krydr stuvningen med med salt og friskkværnet peber. Og smag til.
    Giv det eventuelt lidt citronsaft.
    Vend den frisk spinat i 30 sekunder før du serverer.
    Steg brødskiver i smør på en middelvarm pande, til de er gyldne på begge sider. Og gør din persille klar.
    Til anretningen:
    Fordel svampestuvningen på de ristede brødskiverne, og top hele herligheden med friskrevet parmesan og persille. Servér med det samme.
    Velbekomme.
    Svampetoast

Om forfatteren


MADMOMSTER - Det næste måltid, er det bedste måltid.

Følg min Instagram profil her.