SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan. En god frokost eller som lille snack til weekenden - Det er ikke tosset.

Opskrift på svampetoast
SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan.
Det smager jo bare så godt.
En god frokost – eller som lille snack til weekenden – Det er ikke tosset.
Opskriften er fyldt med kærlighed. Den ligger lige herunder:

Servings: personer
Svampetoast
SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan. En god frokost eller som lille snack til weekenden - Det er ikke tosset.
Ingredienser
Svampetoast
- 200 gram Champignon
- 100 gram Portobellosvampe
- 100 gram Karl Johan svamp
- 2 stk. Skalotteløg
- 1 håndfuld Frisk spinat
- 4 spsk. Smør til stegning
- 1 deciliter Piskefløde
- Salt og Peber
- Citronsaft lidt
Til anretningen
- 4 skiver Surdejsbrød
- 4 spsk. Smør til stegning
- 1 håndfuld Persille friskhakket
- 1 håndfuld Parmesan friskhakket
Sådan gør du
- Rens eller børst svampene rene.Skær svampene ud hvis de bliver for store. Pil løgene og hak dem fint.
- Opvarm en pande og kom smørret på og steg alle svampene ved høj varme, til de får farve.
- Herefter tilsætter du skalotteløg, og steger dem med cirka 2 minutter.
- Tilsæt fløden og lad den koge ind i et par minutter, til svampene bliver lækre og cremede. Krydr stuvningen med med salt og friskkværnet peber. Og smag til.Giv det eventuelt lidt citronsaft.Vend den frisk spinat i 30 sekunder før du serverer.
- Steg brødskiver i smør på en middelvarm pande, til de er gyldne på begge sider. Og gør din persille klar.
Til anretningen:
- Fordel svampestuvningen på de ristede brødskiverne, og top hele herligheden med friskrevet parmesan og persille. Servér med det samme.
- Velbekomme.