x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Squashtærte

PER ASMUSSEN | 25. november 2018
Hurtig og nem mad til hverdagen

Dette er en nem og lækker tærte, som ikke kræver tærtebund eller flere timer i køkkenet.

Tærten skal så og sige bare klaskes sammen og så i ovnen.

Ofte bruger vi basen i tærten til flere forskellige tærter. F.eks. “Tøm-køleskabet-tærte”, som denne base er perfekt til.


Squashtærte

Hurtig og nem mad til hverdagen
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 35 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 60 gram Hvedemel
  • 0.5 deciliter Olie
  • 4 Æg
  • Salt
  • Peber
  • 1 pakke Bacon
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 250 gram Squash 1 stor eller 2 små
  • 1 Løg
  • 2 spsk. Feta neutral
  • 50 gram Revet ost mozzarella eller chedder

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 180 grader.
    Kom baconen på en pande og steg det sprødt.
    Imens kommes mel, salt, peber og olie op i en skål og røres sammen indtil konsistensen mindre om klistrer.
    Rør æggene i - et ad gangen, til du har en lind dej. 
    Riv løg og squash med i dejen og vend det hele sammen.
    Smuldr feta med i dejen og skær den sprøde bacon i mindre stykker. Kom den op i dejen og vend rund, så feta og bacon bliver fordelt i dejen.
    Kom dejen op i en smurt springform eller en tærteform og drys med revet ost.
    Kom squashtærten ind nederste i ovnen og bag den i cirka 35 minutter ved 180 grader almindelig ovn.
    Tag den færdige tærte ud af ovnen og lad den afkøle kort inden servering.
    Frigør tærten og server med friskbagt brød og en let salat.
    Tærten fungerer også perfekt som en kold tærte til en buffet.
    Squashtærte

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.