Opskrift på spinatwraps med spicy kyllingefyld
Sunde, grønne spinatwraps med krydret kyllinge/spidskålsfyld – nemt, nærende og bar super lækkert.
Wrapsene er lavet af æg, spinat, glutenfri havregryn og lidt krydderier – altså fri for gluten men med godt med proteiner og vitaminer.
Fyldet består af hakket kyllingekød og spidskål i kombi med masser af grønt og krydderier…Jeg har lavet fyldet lidt til den spicy side – det syns jeg er lækkert til den milde wrap og kyllingekødet.. Men er du ikke til det, udelader du bar chilien.
Wrapsene kan i princippet fyldes med hvad som helst, men her er der i hvert fald lidt inspiration at gå ud fra.
Det er et hurtigt måltid at lave (20 min), det smager dejligt og mætter længe.
De er forresten også gode i madpakken, da de sagtens kan spises kolde.
Spinatwraps med spicy kyllingefyld
Ingredienser
Wraps
- 3 stk. Æg
- 2 deciliter Havregryn du kan sagtens bruge glutenfri
- 1.5 deciliter Mælk
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Peber
- 200 gram Frisk spinat
Kyllingefyld
- 400 gram Hakket Kylling
- 1 stk. Løg finthakket
- 2 fed Hvidløg finthakket
- 0.5 stk. Spidskål snittet fint
- 2 stk. Gulerødder groftrevne, brug 3 hvis de er små
- 1 stk. Rød peberfrugt skåret i små tern
- 1 deciliter Soltørrede tomater grofthakkede
- 1 deciliter tomatsauce alternativt ketchup eller blendede tomater
- 1.5 spsk. Paprika
- 1 tsk. Chili stødt
- 1 tsk. Salt
- 0.5 tsk. Peber
Sådan gør du
Wraps
- Put alle ingredienser i en blender og blend til fin, jævn dej. Lad den stå og trække, mens du laver fyld.
Fyld
- Svits løg og hvidløg i lidt smør. Tilføj kødet og lad det brune. Tilføj alle øvrige ingredienser og lad simre 7-8 minutter med jævnlig omrøring. Smag til. Steg wrapsene på en pande i lidt smør eller kokosolie - ligesom pandekager. Put fyldet på wrapsene, tril sammen og servér.