x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Spinatvafler

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 10. januar 2019

Dejlige og lækre spinatvafler går man sjældent galt i byen med.

Den her opskrift er super simpel, da alle ingredienserne “bare” skal blendes sammen og bages på et vaffeljern.

Vaflerne er gode som en snack, til madpakken eller til en frokost hvor de f.eks. serveres med laks, æg eller avocado.


Spinatvafler

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 150 gram Frisk spinat Frossen spinat kan også bruges
  • 3 stk. Æg
  • 3 deciliter Mælk
  • 1 spsk. Olie Smagsneutral
  • 80 gram Grahamsmel
  • 130 gram Hvedemel
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Bagepulver

Sådan gør du

  • Hvis du bruger frisk spinat, så skal det skylles og tørres først.
    Hvis du bruger frossen spinat, så kom lige 20 gram mere hvedemel i opskriften, da det er mere vådt end frisk spinat.
    Opskriften er super simpel:
    Bland alle ingredienser ned i en blender og blend det hele godt sammen og fri for klumper.
    Lad blandingen stå og hvile i 15 minutter ved stuetemperatur.
    Spinatvafler
    Vi har et non-stick vaffeljern, så derfor har vi olien i dejen.
    Hvis du ikke har et non-stick, så anbefaler at tilsætte en smule olie ved hver stegning frem for at komme det i dejen.
    Bag dine vafler indtil de er gyldne og pas på med ikke at komme for meget dej i dit vaffeljern (som du kan se herunder :-():
    Spinatvafler
    Spinatvafler
    Spinatvafler

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.