Opskrift på spinatvafler
Dejlige og lækre spinatvafler går man sjældent galt i byen med.
Den her opskrift er super simpel, da alle ingredienserne “bare” skal blendes sammen og bages på et vaffeljern.
Vaflerne er gode som en snack, til madpakken eller til en frokost hvor de f.eks. serveres med laks, æg eller avocado.

Spinatvafler
Ingredienser
- 150 gram Frisk spinat Frossen spinat kan også bruges
- 3 stk. Æg
- 3 deciliter Mælk
- 1 spsk. Olie Smagsneutral
- 80 gram Grahamsmel
- 130 gram Hvedemel
- 1 tsk. Salt
- 1 tsk. Bagepulver
Sådan gør du
- Hvis du bruger frisk spinat, så skal det skylles og tørres først. Hvis du bruger frossen spinat, så kom lige 20 gram mere hvedemel i opskriften, da det er mere vådt end frisk spinat. Opskriften er super simpel: Bland alle ingredienser ned i en blender og blend det hele godt sammen og fri for klumper. Lad blandingen stå og hvile i 15 minutter ved stuetemperatur.
Vi har et non-stick vaffeljern, så derfor har vi olien i dejen. Hvis du ikke har et non-stick, så anbefaler at tilsætte en smule olie ved hver stegning frem for at komme det i dejen. Bag dine vafler indtil de er gyldne og pas på med ikke at komme for meget dej i dit vaffeljern (som du kan se herunder :-():