
Opskrift på spinatsalat med parmaskinke, pærer og salte mandler
Her får I en virkelig lækker og simpel salat, der gør sig perfekt som en nem og sund aftensmad eller en herlig luksusfrokost.
Salaten består af friske spinatblade vendt i en enkel dressing, der både tilføjer lidt sødt og syrligt. Derudover er der søde pærer, sprød parmaskinke og på toppen knasende salte mandler og parmesanflager.
Det er en virkelig skøn kombi og jeg er faktisk ret imponeret af, at en så simpel salat, kan smage så godt og opfylde alle behov for både salt, sødt, blødt og knasende på én gang. Og det bedste af det hele? Den er klar på bare 15 min og er både nem og overskuelig at gå til.

Spinatsalat med parmaskinke, pærer og salte mandler
Ingredienser
Salat
- 75 gram Frisk spinat
- 24 skiver Parmaskinke
- 1 stk. Pærer i tern
- 25 gram Parmesan i flager
- 1 deciliter Saltede mandler hakkede
Dressing
- 3 spsk. Olivenolie
- 1 1/2 spsk. Æblecidereddike
- 1 tsk. Honning flydende
- 1 tsk. Dijonsennep
Sådan gør du
- Rør alle ingredienser til dressingen sammen og vend den sammen med spinaten.
- Skær pæren i tern og vend den i spinaten.
- Steg skinken sprød på en pande, del den i mindre stykker.
- Anret på et fad; spinatbladingen nederst, skinke ovenpå og på toppen parmesanflager og hakkede salte mandler. Server!
Noter
Hvis du ikke har flydende honning, kan fast sagtens bruges – bare lige giv den en kort opvarmning i mikroovnen.