
Opskrift på spinatsalat med laks, feta, saltede mandler og sennepsdressing
Skal det være nemt og lækkert…? Endda super sundt…? Så får I her en super lækker måltidssalat med spinat, varmrøget laks, edamebønner, feta, saltede mandler og den skønneste milde sennepsdressing.
Kombinationen af friskt grønt, fed fisk, cremet feta og smagfuld dressing og sprøde, salte mandler er helt perfekt.
Har du saltede mandler på lager, tar salaten her bar 10 min at lave. Har du ikke, kan du nemt lave dine egne saltede mandler eller du kan erstatte dem af andre nødder eller kerner…
Opskrift på saltede mandler finder I her.
Salaten er god både som frokost og aftensmad og sprængfyldt med gode vitaminer og kostfibre.

Spinatsalat med laks, feta, saltede mandler og sennepsdressing
Ingredienser
- 4 håndfuld Frisk spinat skyllet
- 125 gram Edamamebønner uden bælg. optøet fra frost
- 1/2 stk. Agurk skåret i tern
- 125 gram Varmrøget laks
- 2 håndfuld Feta smuldret
- 2 håndfuld Saltede mandler hakkede
Sennepsdressing
- 2 spsk. Creme Fraiche
- 1 spsk. Mayonnaise
- 1 tsk. Dijonsennep
- 1 tsk. Sød sennep
- 1 tsk. Honning flydende
- 1 tsk. Citronsaft
- Salt og Peber
Sådan gør du
- Skyl spinaten og fordel i 2 skåle/tallerkner.
- Fordel bønner, laks, agurk, feta og mandler ovenpå.
- Rør alle ingredienser til dressingen sammen og server din salat med dressing on the side