Opskrift på spinatpandekager med fyld
Spinatpandekager er en både lækker og sund ret, som du kan spise til frokost, aftensmad eller som en eftermiddagssnack.
Du kan fylde pandekagerne med det indhold, du har lyst til – hvad end det er fisk, som i denne version, eller du er mere til f.eks. kylling, skinke eller en vegetarisk version.
Spinatpandekagerne er også et godt alternativ til madpakken, hvis den trænger lidt nyt indhold.
God fornøjelse!

Spinatpandekager med fyld
Ingredienser
- 5 stk. Æg
- 3 deciliter Mælk
- 3 deciliter Hvedemel
- Salt
- Frisk spinat Et par håndfulde
Hytteostecreme
- 2 deciliter Hytteost
- Citronsaft Fra 1/2 citron
- 1 spsk. Pesto
- Salt og Peber
Sådan gør du
Spinatpandekager
- Blend alle ingredienserne med en stavblender til en jævn masse. Tilføj mel eller mælk, hvis du ønsker at justere konsistensen. Sæt dejen på køl i min. 30 minutter. Steg pandekagerne i lidt smør. Fyld pandekagerne med dit yndlings fyld. Jeg har valgt; laks, avokado, tomat, agurk, ærter, friskost og hytteostcreme.
Hytteostecreme
- Bland alle ingredienserne i en skål. Justér på smagen med mere eller mindre salt, peber og citronsaft.