x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Spinat salat

ANNE METTE AUTZEN | 6. februar 2019
Blåbær, feta og krydderurter

Dejlig og simpel salat med masser af velsmag. 

De friske krydderurter spiller godt sammen med den fede fetaost og de lettere syrlige blåbær.

Opskriften er super nem og tager kun 5 minutter at lave.


Spinat salat

Blåbær, feta og krydderurter
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 150 gram Spinat Frisk og gerne babyspinat
  • 0.5 stk. Skalotteløg Et hel hvis det er meget lille
  • 100 gram Feta
  • 100 gram Blåbær
  • Peber Fra kværn
  • 2 spsk. Olivenolie
  • 0.5 stk. Citronsaft Saften fra en halv citron
  • Krydderurter Mynte, persille og dild

Sådan gør du

  • Skyl spinatbladene og tør dem af.
    Anret dem i bunden af et fad.
    Finhak dit skalotteløg og drys over salaten.
    Bræk/smuldr din feta henover salaten og fordel ligeledes blåbær henover.
    Kværn groft sort peber ned i en lille skål med olivenolien og citronsaften.
    Hæld det lidt forsigtigt over salaten.
    Pynt til sidst med friskhakket mynte, persille og dild.
    Spinat salat
    Spinat salat

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!