x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sous vide beef short ribs

FORLAGET TURBINE | 27. november 2019

Beef short ribs er blandt kødelskere altid et stort hit. Her er kødet marineret i en hjemmelavet hoisinsauce og tilberedt sous vide inden en afslutningstur på grillen.

Vi har opskriften fra bogen: “Grill bedre med sous vide“, hvor forfatteren Peter Friehling skriver følgende om opskriften:

“Skal der være mere power på ribbenene, så prøv beef short ribs. Det er oksekød, så mere smag og mere kød, men samme saftige og møre oplevelse. Her marineret i hoisinsovs for endnu mere smag.”


Sous vide beef short ribs

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 1 day 10 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Forlaget Turbine

Ingredienser

  • Beef Short Ribs
  • 2 deciliter Hoisinsauce pr. kg beef short ribs

Sådan gør du

  • Smør kødet med hoisinsovsen, og vakuumpak det.
    Tilbered ved 72 °C i 24 timer sous vide.
    Grill over høj varme med kødsiden opad, til overfladen er mørk, cirka 10 minutter.
    Server med ekstra hoisinsovs og god kartoffelmos.
     

Noter

Redaktionen: Opskriften her er ikke afhængig af mængden/størrelsen på kødet, så du bestemmer selv om du laver af 1 eller 10 kg. Det er altid en god ide at lave lidt større portioner, og så fryse det direkte ned efter turen i vandbadet. Så kan du en anden dag optø kødet og lune kødet i cirka 30 minutter i vandhanevarmt vand i vasken og herefter give det en tur på grillen.

Om forfatteren


Forlaget Turbine udgiver mange spændende kogebøger. Nogle af opskrifterne fra bøgerne deler vi her.

Grill bedre med sous vide

Bogen kan købes her.