ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sommer minestronesuppe

REDAKTION | 8. februar 2019

Lækker, dejlig og velsmagende minestronesuppe.

Minestronesuppe er en tyk, italiensk suppe der laves uden kød. 


Sommer minestronesuppe

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 40 minutter
Antal: 10 personer
Forfatter: Redaktion

Ingredienser

  • 1000 gram Asparges Tynde og grønne
  • 1500 gram Ærter Friske og ubælgede
  • 2000 gram Hestebønner friske, nye og ubælgede
  • 2 clove Hvidløg Pillede og hakkede
  • 1 stk. Bladselleri Lille og hakket
  • 3 stk. Rødløg Små, pillede og hakkede
  • 4 spsk. Olivenolie
  • 450 gram Bønner Grønne, nye, nippede og hakkede
  • 1 liter Bouillon Hønse
  • Havsalt
  • Peber Fra kværn
  • 0.5 bunch Basilikumblade Finthakkede (eller merian eller mynte)
  • 3 deciliter Piskefløde
  • 150 gram Parmesan Friskrevet
  • 1.25 deciliter Pesto

Sådan gør du

  • Skær eller knæk de træede ender af aspargeserne, og skær derpå stilkene i stykker på 1 cm.
    Bælg ærterne og hestebønnerne.
    Steg hvidløg, bladselleri og løg ved svag varme i olivenolien i ca. 10 minutter, til løgene er klare.
    Fordel asparges, ærter, hestebønner og grønne bønner i to skåle.
    Kom den ene skålfuld i løgblandingen, og lad grøntsagerne stege med under omrøring i 5 minutter.
    Smag til med havsalt og sort peber.
    Hæld hønsebouillonen over, og bring suppen i kog.
    Lad den simre i 15 minutter.
    Tilføj de resterende grøntsager, og kog i yderligere 10 minutter.
    Tag gryden af varmen, og rør basilikum og fløde i.
    Lad suppen køle af til stuetemperatur, og server den så med parmesan og pesto.

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

Vi har opskriften fra forlaget Lindhardt og Ringhof Forlag A/S.