x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Sofrito

PER ASMUSSEN | 16. oktober 2017
Den klassiske italienske grønsagsblanding

Denne klassiske grøntsagsblanding af hakket løg, gulerødder og selleri i små tern kaldes en sofrito på italiensk. Den danner en dejlig bund og base i de fleste italienske saucer. 


Sofrito

Den klassiske italienske grønsagsblanding
No ratings yet
Udskriv Pin
Forfatter: Per Asmussen

Ingredienser

  • 1 stk. Gulerod Gerne stor
  • 2 stk. Bladselleri Stængler
  • 1 stk. Løg Gerne stor
  • 100 gram Bacon Kan være pancetta

Sådan gør du

  • Hak alle grønsagerne og brun det på en pande i lidt olivenolie på middelvarme.
    Giv det ca. 15-20 min. indtil det er mørt.
    Tag det af blusset og steg baconen/pancettaen sprødt.
     
    Saml det hele og tilføj det til den italienske pastaret der passer dig. Vi bruger det altid til vores pasta med kødsovs.
     

Noter



Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.