
Opskrift på skinkebrud med squash
Det er sådan set ingen sag at være “tvunget” til at gå hjemme i disse karantænetider, i hvert fald ikke hvis man får udnyttet tiden til lidt kvalitetstid med de mindste! Jeg får hygget i køkkenet med mine to skønne unger, og der bliver bagt en masse!
Det er både blevet til kardemommesnurrer og hvidløgssnurrer, og nu stod den så på skinke-/squashbrud!
Skinkebrud med squash opskrift

Skinkebrud med squash
Ingredients
- 30 gram Smør
- 250 gram Vand
- 0.5 pakke Gær 25 gram
- 27 gram Sukker
- 7 gram Salt
- 450 gram Hvedemel
- 1 Æg
- 150 gram Squash
- 100 gram Skinkestrimler
Instructions
- Vej smørret af på forhånd og lad det stå ved stuetemperatur, så det når at blive blødt.
- Varm vandet op til lunkent og hæld det i en skål.
- Kom gær i vandet og rør det ud, så det bliver opløst.
- Hæld herefter sukker og salt i skålen og rør det sammen.
- Rør lidt hvedemel i ad gangen. Tag over med hænderne, når det bliver nødvendigt. Fortsæt indtil dejen er fast men smidig.
- Arbejd smørret ind i dejen, mens du ælter med hænderne.
- Kom dejen op i skålen og lad den hæve i tre kvarter.
- Find et rivejern og riv squashen, så det står klar, når dejen er hævet færdig.
- Når dejen er hævet, drysser du lidt mel ud på bordet.
- Vend dejen ud på bordet.
- Lav en fordybning i midten af dejen og slå ægget ud heri.
- Ovenpå ægget lægger du den revne squash og skinkestrimlerne, og derefter folder du dejen indover.
- Del dejen i 9 – 10 stykker med en kniv eller en dejskraber.
- Kom bagepapir på en plade og fordel skinkebruddene på pladen.
- Lad dem stå og hæve på pladen i en halv time.
- Bag dem herefter i små 20 minutter ved 200 grader almindelig ovn. De er færdige, når de er gyldne, så det kan godt være, at de skal have kortere tid i din ovn.