x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Skinkebrud med squash

ANNE METTE AUTZEN | 31. marts 2020

Det er sådan set ingen sag at være “tvunget” til at gå hjemme i disse karantænetider, i hvert fald ikke hvis man får udnyttet tiden til lidt kvalitetstid med de mindste! Jeg får hygget i køkkenet med mine to skønne unger, og der bliver bagt en masse!

Det er både blevet til kardemommesnurrer og hvidløgssnurrer, og nu stod den så på skinke-/squashbrud!

 

Skinkebrud med squash opskrift


Skinkebrud med squash

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 1 time 40 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 10 brud
Forfatter: Anne Mette Autzen

Ingredienser

  • 30 gram Smør
  • 250 gram Vand
  • 0.5 package Gær 25 gram
  • 27 gram Sukker
  • 7 gram Salt
  • 450 gram Hvedemel
  • 1 Æg
  • 150 gram Squash
  • 100 gram Skinkestrimler

Sådan gør du

    1. Vej smørret af på forhånd og lad det stå ved stuetemperatur, så det når at blive blødt.
    2. Varm vandet op til lunkent og hæld det i en skål.
    3. Kom gær i vandet og rør det ud, så det bliver opløst.
    4. Hæld herefter sukker og salt i skålen og rør det sammen.
    5. Rør lidt hvedemel i ad gangen. Tag over med hænderne, når det bliver nødvendigt. Fortsæt indtil dejen er fast men smidig.
    6. Arbejd smørret ind i dejen, mens du ælter med hænderne.
    7. Kom dejen op i skålen og lad den hæve i tre kvarter.
    8. Find et rivejern og riv squashen, så det står klar, når dejen er hævet færdig.
    9. Når dejen er hævet, drysser du lidt mel ud på bordet.
    10. Vend dejen ud på bordet.
    11. Lav en fordybning i midten af dejen og slå ægget ud heri.
    12. Ovenpå ægget lægger du den revne squash og skinkestrimlerne, og derefter folder du dejen indover.
    13. Del dejen i 9 - 10 stykker med en kniv eller en dejskraber.
    14. Kom bagepapir på en plade og fordel skinkebruddene på pladen.
    15. Lad dem stå og hæve på pladen i en halv time.
    16. Bag dem herefter i små 20 minutter ved 200 grader almindelig ovn. De er færdige, når de er gyldne, så det kan godt være, at de skal have kortere tid i din ovn.

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

Jeg har opskriften herfra.