
Opskrift på skildpadde cupcakes
Her får I en helt eminent lækker cupcake med intens chokoladesmag, flydende karamelmidte og en fløjlsblød skildpadde creme på toppen – armen det er så godt!
Cupcaksene er rimelig simple at lave, men vil imponere på ethvert kaffebord og så smager de så englene synger. Tror næsten ikke der er meget andet at sige end: prøv dem!

Skildpadde cupcakes
Ingredienser
Dej
- 2 stk. Æg
- 125 gram Sukker
- 2 tsk. Vaniljesukker
- 2 deciliter Kærnemælk
- 2 tsk. Bagepulver
- 225 gram Hvedemel
- 50 gram Kakaopulver
- 75 gram Smør
- 2 stk. Toms kæmpe skildpadder
Frosting
- 100 gram Smør stuetempereret
- 200 gram Flormelis
- 1 tsk. Vaniljesukker
- 1 spsk. Mælk
- 1 spsk. Kakao
- 100 gram Flødeost naturel
- 2 stk. Toms kæmpe skildpadder
Desuden
- 12 tsk. Dulce de leche karamelisseret mælk, til midten
- 6 stk. Toms mini skildpadder til pynt
Sådan gør du
Dej
- Tænd ovnen på 180 grader.
- Pisk æg, sukker og vanillesukker til en luftig masse.
- Tilsæt kærnemælk og rør godt rundt, bare med et piskeris.
- Rør bagepulver, mel og kakao i dejen.
- Smelt smør og skildpadder ved lav varme i en lille gryde og vend derefter smør/chokolademassen i dejen.
- Fordel dejen i muffinsforme og bag 20 min.
Frosting
- Pisk smør, flormelis, vanillesukker, kakao og mælk til en luftig, sammenhængende masse.
- Vend flødeosten i, men vend kun lige rundt til frostingen blir ensartet (rører man for meget, bliver frostingen for flydende).
- Smelt skildpadderne og vend i frostingen. Sæt på køl 10 minutters tid.
- Imens skærer du et hul i hver muffin, som du fylder med hver 1 tsk karamel/dulce de leche.
- Fyld frostingen i en frostpose med stjernetyl og pynt cupcakesne, først med frosting og derefter en halv mini skildpadde på hver.
Noter
