Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Salat med stenbiderrogn

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

11. april 2018
Vi giver dig en simpel, men yderst farverig og flot salat der passer godt til en frokost eller en forret.

Opskrift på salat med stenbiderrogn

Vi giver dig en simpel, men yderst farverig og flot salat der passer godt til en frokost eller en forret.


Antal: 2 personer

Salat med stenbiderrogn

Vi giver dig en simpel, men yderst farverig og flot salat der passer godt til en frokost eller en forret.
Forfatter: Anne Mette Autzen
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Dansk
Forb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 100 gram Stenbiderrogn
  • 4 skiver Syltede rødløg
  • 2 skiver Rugbrød
  • 1 stk. Avocado
  • 4 stk. Æg
  • 1 spsk. Eddike
  • 1 spsk. Salt
  • 100 gram Babyspinat
  • 50 gram Radicchio Rød

Sådan gør du

Grønsagerne

  • Start med at vaske alle salat ingredienserne og skær dem i mindre stykker.
  • Snit bådene fra denne opskrift på syltede rødløg i tynde skiver.
  • Rist rugbrødene i relativ lang tid på hver side (4-6 minuttter afhængig af hvor tørt dit brød er) og skær det i skiver også.

Pocheret æg

  • Sæt en stor gryde med vand i kog, og slå de fire æg ud i hver sin lille skål/glas.
  • Kom eddike i vandet og skru lidt ned for varmen så vandet kun simrer.
  • Lav en lille hvirvel i vandet med en ske og dump det ene æg derned. Gør det samme med de andre bagefter.
  • Lad det småkoge i 3-4 minutter, hvorefter det tages op og trimmes så det ser pænt ud.

Servering

  • Fordel ingredienserne med spinaten og radicchioen i bunden og derefter fordel avocadoen og de ristede rugbrød ovenpå.
  • Til sidst lægges der to æg på tallerkenen og det toppes af med rognen.