x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Rød linsesalat med feta

GYLDENDAL | 28. december 2019

Velsmagende og antiinflammatoriske salat – til dig der gerne vil tabe dig lidt.

Komplet måltid, der sagtens kan stå alene – både til en frokost eller aftensmad.

Vi har opskriften fra bogen: “Plus 40 minus 10“. Bogen er skrevet af Alice Apel Hartvig & Majbritt L. Engell og de skriver følgende om opskriften: “Vegetarisk og med få ingredienser”.


Rød linsesalat med feta

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Antal: 1 Portion
Forfatter: Gyldendal

Ingredienser

  • 150 gram Spidskål fintsnittet
  • 100 gram Rød peberfrugt hakket i små tern
  • 100 gram Cherrytomater skåret i halve
  • Krydderurter en håndfuld friske urter, fx basilikum, koriander, mynte
  • 50 gram Linser forkogt
  • 100 gram Feta taverna 16%, smuldret
  • 6 gram Jomfruolivenolie
  • 2 spsk. Æbleeddike
  • 1 spsk. Citronsaft
  • 1 stk. Abrikoser tørret - finthakket
  • 1 spsk. Jomfru i det grønne nigellafrø, tørristede
  • Salt
  • Jordbær et par skåret i skiver

Sådan gør du

  • Bland grøntsagerne med friske urter.
    Kom linser og feta over.
    Fordel olivenolie, æbleeddike og citronsaft over salaten.
    Drys med abrikos, nigella og salt.
    Pynt med jordbær.
    Spis hele portionen.

Om forfatteren


Forlaget Gyldendal - www.gyldendal.dk

Plus 40 minus 10

Vi har opskriften fra bogen: "Plus 40 minus 10"