x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Roastbeef på 2 måder

GYLDENDAL | 27. august 2019

Opskrift på 2 forskellige udgaver af den klassiske rugbrødsmad med smørrebrød.

Vi har opskriften fra bogen: “Smørrebrød“, hvor forfatteren Trine Hahnemann skriver følgende om den:

“Dette smørrebrød er umådeligt populært, og jeg kan ikke forestille mig et smørrebrødsfad eller en smørrebrødsseddel uden. Mange smørrebrødsforretninger serverer roastbeef i en meget kunstfærdig stil med masser af topping. Jeg foretrækker det lidt mere enkelt, så de forskellige smage: Umami, sødt og krydret, træder helt frem.”


Roastbeef på 2 måder

No ratings yet
Udskriv Pin
Antal: 4 personer
Forfatter: Gyldendal

Ingredienser

Roastbeef med peberrodscreme og agurkesalat

  • 4 loaf Rugbrød
  • Smør
  • 12 loaf Roastbeef
  • 4 spsk. Peberrodscreme
  • 4 spsk. Agurkesalat
  • 4 spsk. Peberrod friskrevet
  • Salt og peber friskkværnet

Roastbeef med remoulade, agurkesalat og stegte løg

  • 4 loaf Rugbrød
  • Smør
  • 12 loaf Rugbrød
  • 4 spsk. remoulade
  • 4 spsk. Agurkesalat
  • 4 spsk. Løg Stegte
  • Salt og peber friskkværnet

Sådan gør du

Roastbeef med peberrodscreme og agurkesalat

  • Smør de fire skiver rugbrød.
    Arrangér tre skiver roastbeef på hver, ikke fladt, men med lidt højde.
    Læg 1 spsk. peberrodscreme på den ene side af kødet og 1 spsk. agurke-salat på den anden side.
    Pynt med revet peberrod, og drys med salt og peber.
     

Roastbeef med remoulade, agurkesalat og stegte løg

  • Smør de fire skiver rugbrød.
    Arrangér 3 skiver roastbeef på hver, ikke fladt, men med lidt højde.
    Læg 1 spsk. remoulade på den ene side af kødet og 1 spsk. agurkesalat på den anden side.
    Læg 1 spsk. ristede løg ovenpå, og drys med peber og salt.

Om forfatteren


Forlaget Gyldendal - www.gyldendal.dk

Smørrebrød

Vi har opskriften fra: "Smørrebrød".