Opskrift på 2 forskellige udgaver af den klassiske rugbrødsmad med smørrebrød.
Vi har opskriften fra bogen: “Smørrebrød“, hvor forfatteren Trine Hahnemann skriver følgende om den:
“Dette smørrebrød er umådeligt populært, og jeg kan ikke forestille mig et smørrebrødsfad eller en smørrebrødsseddel uden. Mange smørrebrødsforretninger serverer roastbeef i en meget kunstfærdig stil med masser af topping. Jeg foretrækker det lidt mere enkelt, så de forskellige smage: Umami, sødt og krydret, træder helt frem.”

Ingredienser
Roastbeef med peberrodscreme og agurkesalat
- 4 loaf Rugbrød
- Smør
- 12 loaf Roastbeef
- 4 spsk. Peberrodscreme
- 4 spsk. Agurkesalat
- 4 spsk. Peberrod friskrevet
- Salt og peber friskkværnet
Roastbeef med remoulade, agurkesalat og stegte løg
- 4 loaf Rugbrød
- Smør
- 12 loaf Rugbrød
- 4 spsk. remoulade
- 4 spsk. Agurkesalat
- 4 spsk. Løg Stegte
- Salt og peber friskkværnet
Sådan gør du
Roastbeef med peberrodscreme og agurkesalat
- Smør de fire skiver rugbrød. Arrangér tre skiver roastbeef på hver, ikke fladt, men med lidt højde. Læg 1 spsk. peberrodscreme på den ene side af kødet og 1 spsk. agurke-salat på den anden side. Pynt med revet peberrod, og drys med salt og peber.
Roastbeef med remoulade, agurkesalat og stegte løg
- Smør de fire skiver rugbrød. Arrangér 3 skiver roastbeef på hver, ikke fladt, men med lidt højde. Læg 1 spsk. remoulade på den ene side af kødet og 1 spsk. agurkesalat på den anden side. Læg 1 spsk. ristede løg ovenpå, og drys med peber og salt.
Om forfatteren
Forlaget Gyldendal - www.gyldendal.dk
Vi har opskriften fra: "Smørrebrød".