ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Ristet hotdog

Anne MetteAnne Mette Autzen

Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!

3. august 2018

Opskrift på ristet hotdog

Alle kan lide en god hotdog, og ikke uden grund! Denne lille hapser indeholder nemlig den perfekte kombination af blødt, sprødt, salt, sødt og surt. 

Vi kan i dag købe fastfood fra alverdens gadehjørner, og langt de fleste af os har i dag en ret så international madkultur. Alligevel er det endnu ikke lykkedes pizzaen og shawarmaen at udkonkurrere hotdog’en, og selv om der er blevet færre af dem, er der stadig pølsevogne i langt de fleste danske byer.

Flere og flere går i dag op i kvaliteten af den mad, de spiser, og livskvalitet og den gode smag er for mange tæt forbundet. Her kan man mene, at hotdog’en passer dårligt ind, for kvalitet og gode råvarer er måske ikke det første der falder én ind, når talen falder på pølsevognens udbud.

Anderledes står det til med den hjemmelavede hotdog. Her har man mulighed for at bruge de bedste råvarer og på denne måde få hotdog’en helt op at ringe smagsmæssigt. Hjemmebagte pølsebrød, kødfulde kvalitetspølser og et udvalg af sprøde, friske og syltede toppings. 

Det er dansk luksusfastfood, når det er bedst!


Antal: 8 stk.

Ristet hotdog

Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

 • 8 stk. Pølser Køb en god kvalitet med et højt indhold af kød
 • 8 stk. Brød Gerne hjemmebagte pølsebrød
 • Løg Ristede
 • Løg syltede, gerne hjemmelavede. Eller brug blot rå, hakkede løg
 • Agurk Syltede, gerne hjemmelavede
 • Ketchup
 • Sennep
 • remoulade

Sådan gør du

 • Start med at grille dine pølser. Det gøres bedst ved forholdsvis lav varme over lang tid. Undgå at grille ved for høj varme, da pølserne vil blive brankede og have tendens til at sprække. 
  Pølsebrødene varmes i ovnen, eller giv dem et par minutter på grillen, hvis du foretrækker det.
  Nu skal du samle din hotdog, hvilket formentlig ikke behøver den store forklaring: Læg pølsen i brødet, kom sennep, ketchup og remoulade på og top op med alle de lækre sager som ristede løg, syltede rødløg og syltede agurker.
  Haps!  
   
  Ristet hotdog