
Opskrift på risengrød
Hvem elsker ikke risengrød? Det gør i hvert fald de fleste børn og barnlige sjæle, men mon ikke også mange voksne er glade for grøden?
Herhjemme elsker både børn og voksne risengrød med kanelsukker, smørklat og et glas solbærsaftevand eller nisseøl til.
Husk, at du skal røre i grøden meget ofte, når du koger risengrød. Så gå ikke fra den i længere tid ad gangen, men bliv i nærheden af gryden under hele processen.

Risengrød
Ingredienser
- 4 deciliter Grødris
- 4 deciliter Vand
- 1 tsk. Salt fint
- 2 liter Sødmælk
Sådan gør du
- Kom ris, salt og vand i en gryde Bring gryden i kog og lad risene koge i 2-3 minutter under omrøring. Tilsæt mælken og lad den koge op under konstant omrøring. Når mælken koger, skrues der ned til svag varme. Kog grøden i 40-50 minutter, til grøden er tyknet og har den ønskede konsistens! Server risengrøden med kanelsukker og smørklat. Drik solbærsaftevand eller nisseøl til - velbekomme!