Opskrift på rejesalat
En skøn forårsagtig salat med frisk spinat, små nye kartofler, rejer og hjemmerørt mayo. Den satte for alvor gang i forårsfornemmelserne!
En rigtig dejlig ret til frokost eller som et tilbehør til aftensmaden, eksempelvis hvis den står på fisk.
Rejesalat opskrift

Antal: personer
Rejesalat
Ingredienser
- Asparges 16 - 20 styk
- 600 gram Kartofler nye
- 450 gram Rejer
- 2 Avocado
- 2 spsk. Smør
- 250 gram Babyspinat
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre.
- Steg aspargesene ganske hurtigt på panden med smør. De skal ikke have mere end 60 sekunder.
- Skyl babyspinaten og dræn den.
- Anret babyspinaten på tallerkener eller ét stort fad.
- Halvér de afkølede kartofler og anret dem dem asparges ovenpå spinatbladene.
- Skær avocadoen ud i stykker og læg den sammen med rejer (enten optøede eller drænede for lage) ovenpå kartofler og asparges.
- Servér med en lækker hjemmerørt mayonnaise eller en klat dilddressing samt et godt brød.