x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Rejesalat

METTE | 2. april 2020

En skøn forårsagtig salat med frisk spinat, små nye kartofler, rejer og hjemmerørt mayo. Den satte for alvor gang i forårsfornemmelserne!

Rejesalat

En rigtig dejlig ret til frokost eller som et tilbehør til aftensmaden, eksempelvis hvis den står på fisk.

 

Rejesalat opskrift


Rejesalat

No ratings yet
Udskriv Pin
Antal: 4 personer
Forfatter: Mette

Ingredienser

  • Asparges 16 - 20 styk
  • 600 gram Kartofler nye
  • 450 gram Rejer
  • 2 Avocado
  • 2 spsk. Smør
  • 250 gram Babyspinat

Sådan gør du

    1. Kog kartoflerne møre.
    2. Steg aspargesene ganske hurtigt på panden med smør. De skal ikke have mere end 60 sekunder.
    3. Skyl babyspinaten og dræn den.
    4. Anret babyspinaten på tallerkener eller ét stort fad.
    5. Halvér de afkølede kartofler og anret dem dem asparges ovenpå spinatbladene.
    6. Skær avocadoen ud i stykker og læg den sammen med rejer (enten optøede eller drænede for lage) ovenpå kartofler og asparges.
    7. Servér med en lækker hjemmerørt mayonnaise eller en klat dilddressing samt et godt brød.

Om forfatteren


Mette nyder salater, rødt kød, det asiatiske- og italienske køkken samt er kaffeelsker?