x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Rawcake

GYLDENDAL | 27. december 2019

Lækker rawcake med chokolade og masser af varme krydderier.

Kagen skal ikke bages og er sågar vegansk, samt laktose- og mælkefri.

Vi har opskriften fra bogen: “Plus 40 minus 10“. Bogen er skrevet af Alice Apel Hartvig & Majbritt L. Engell og de skriver følgende om opskriften: “God som børnevenlig snack”.


Rawcake

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 12 stk.
Forfatter: Gyldendal

Ingredienser

Bund

  • 200 gram Mandler
  • 50 gram Havreklid
  • Appelsinskal skallen fra ½ appelsin
  • 100 gram Abrikoser tørret
  • 1 tsk. Sukker
  • 1 tsk. Kanel
  • 1 tsk. Kardemomme
  • 50 gram Mørk chokolade 70-80 %
  • Vand 1/2 - 1 dl

Topping

  • 2 deciliter Kakao pulver
  • 50 gram Hasselnødder
  • Appelsinskal skallen fra 1 økologisk appelsin
  • 3 spsk. Kokosolie
  • 3 spsk. Honning flydende dansk honning

Pynt

  • Bær eller hyldeblomster - friske
  • Solbærsyltetøj lidt
  • hakkede mandler lidt

Sådan gør du

Bund:

  • Blend mandler, havreklid, appelsinskal, abrikoser, sukker, krydderier, chokolade godt.
    Tilsæt vand, og blend til en ensartet grov masse.
    Læg bagepapir i en springform på 20 cm.
    Fordel massen i formen.
     

Topping:

  • Blend ingredienserne, og fordel over bunden.
    Stil kagen i køleskabet i mindst 3 timer.
     
    Drys med friske bær, hyldeblomster, syltetøj eller hakkede mandler.

Om forfatteren


Forlaget Gyldendal - www.gyldendal.dk

Plus 40 minus 10

Vi har opskriften fra bogen: "Plus 40 minus 10"