x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Quinoa

Muusmann Forlag | 22. februar 2019
Med soja, savojkål og saltmandler

Quinoa og kål giver god fylde og mæthed sammen.

Salaten kan både spises som en vegetarisk frokost eller som tilbehør til kød eller fisk om aftenen.

Vi har opskriften fra bogen: “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter”.

Quinoa

Med soja, savojkål og saltmandler
No ratings yet
Udskriv Pin
Keyword: Frokost, Kål, Salat, Sund, Tilbehør, Vegetar
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 2 Portioner
Forfatter: Muusmann Forlag

Ingredienser

Saltmandler

  • 3 deciliter Vand
  • 2 spsk. Salt Fint
  • 100 gram Mandler

Salat

  • 400 gram Quinoa Sort eller rød
  • 0.5 stk. Savojkål
  • 250 gram Tomater Små

Dressing

  • 2 spsk. Soja
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Sød chilisauce
  • Limesaft Saften fra 1/2 lime

Sådan gør du

Saltmandler

  • Opløs saltet i vandet og kom mandlerne i.
    Lad dem trække ca. 20 minutter.
    Dryp dem af, og kom dem på bagepapir i en 200 grader varm ovn.
    Giv dem ca. 10 minutter, men hold øje med dem.
    De er færdige, når overfladen er let brun og saltet er tørret ind.
     

Salat

  • Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
    Lad den dampe af.
    Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den sammen med quinoaen i en skål.
    Snit kålen så fint som muligt.
    Halver tomaterne og kom dem over salaten.
    Hak en håndfuld saltmandler og kom dem over til sidst.
    Server som en god og mættende salat til kød, kylling eller fisk.

Om forfatteren


Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Kål - 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter", hvorfra denne opskrift stammer:

Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link