Med soja, savojkål og saltmandler

Opskrift på quinoa
Quinoa og kål giver god fylde og mæthed sammen.
Salaten kan både spises som en vegetarisk frokost eller som tilbehør til kød eller fisk om aftenen.
Vi har opskriften fra bogen: “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter”.

Servings: personer
Quinoa
Med soja, savojkål og saltmandler
Ingredients
Saltmandler
- 3 deciliter Vand
- 2 spsk. Salt Fint
- 100 gram Mandler
Salat
- 400 gram Quinoa Sort eller rød
- 0.5 stk. Savojkål
- 250 gram Tomater Små
Dressing
- 2 spsk. Soya
- 1 spsk. Olivenolie
- 1 tsk. Sød chilisauce
- Limesaft Saften fra 1/2 lime
Instructions
Saltmandler
- Opløs saltet i vandet og kom mandlerne i. Lad dem trække ca. 20 minutter. Dryp dem af, og kom dem på bagepapir i en 200 grader varm ovn. Giv dem ca. 10 minutter, men hold øje med dem. De er færdige, når overfladen er let brun og saltet er tørret ind.
Salat
- Kog quinoaen efter anvisningen på pakken. Lad den dampe af. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den sammen med quinoaen i en skål. Snit kålen så fint som muligt. Halver tomaterne og kom dem over salaten. Hak en håndfuld saltmandler og kom dem over til sidst. Server som en god og mættende salat til kød, kylling eller fisk.