Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Quinoa

MuusmannMuusmann Forlag
 

Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.

22. februar 2019
Med soja, savojkål og saltmandler

Opskrift på quinoa

Quinoa og kål giver god fylde og mæthed sammen.

Salaten kan både spises som en vegetarisk frokost eller som tilbehør til kød eller fisk om aftenen.

Vi har opskriften fra bogen: “Kål – 57 sunde, sprøde og lækre opskrifter”.


Servings: 2 personer

Quinoa

Med soja, savojkål og saltmandler
Author: Muusmann Forlag
Ret: Frokost
Køkken: Vegetarisk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredients

Saltmandler

  • 3 deciliter Vand
  • 2 spsk. Salt Fint
  • 100 gram Mandler

Salat

  • 400 gram Quinoa Sort eller rød
  • 0.5 stk. Savojkål
  • 250 gram Tomater Små

Dressing

  • 2 spsk. Soya
  • 1 spsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Sød chilisauce
  • Limesaft Saften fra 1/2 lime

Instructions

Saltmandler

  • Opløs saltet i vandet og kom mandlerne i.
    Lad dem trække ca. 20 minutter.
    Dryp dem af, og kom dem på bagepapir i en 200 grader varm ovn.
    Giv dem ca. 10 minutter, men hold øje med dem.
    De er færdige, når overfladen er let brun og saltet er tørret ind.
     

Salat

  • Kog quinoaen efter anvisningen på pakken.
    Lad den dampe af.
    Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og vend den sammen med quinoaen i en skål.
    Snit kålen så fint som muligt.
    Halver tomaterne og kom dem over salaten.
    Hak en håndfuld saltmandler og kom dem over til sidst.
    Server som en god og mættende salat til kød, kylling eller fisk.