Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Pulled Chicken

Lene Barner Dyg

Efter at have levet med atopisk eksem hele mit liv, da ændrede jeg i 2018 min livstil og lever nu gluten og mælkefri. Det har haft stor betydning for mig, da min eksem nu næsten er væk.

14. juni 2018
Lækker og simpel opskrift på en dejlig ny-klassiker pulled chicken.

Opskrift på pulled chicken

Pulled pork kender det fleste. Vi har her en sundere udgave – med fedtfattigt kyllingebryst og en barbecue marinade uden sukker. Konceptet er det samme med en lækker marinade, langtidstilberedt kød der bliver så mørt, at det kan trækkes fra hinanden med to gafler.


Antal: 4 Portioner

Pulled Chicken

Lækker og simpel opskrift på en dejlig ny-klassiker pulled chicken.
Forfatter: Lene Barner Dyg
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 30 minutter
Tilb. tid: 3 timer 30 minutter

Ingredienser

  • 4 stk. Kyllingebryst
  • 4 deciliter Barbecue marinade

Sådan gør du

  • Der kan sagtens laves en dryrub-marinade, men jeg prøver at holde mig fra sukker, så jeg valgte at marinere kødet i denne hjemmelave bbq sauce uden sukker. 
    Pulled Chicken
    Brug et ildfast fad og beklæd det med sølvpapir. Hæld lidt af marinaden i bunden og placer de 4 kyllingebrystfileter ovenpå. Hæld resten af marinaden på kødet sørg for at det bliver fordelt godt ind i kødet.
    Pulled Chicken
    Pak fadet ind i staniol og lad det trække i 30 minutter. Det må gerne trække i længere tid hvis du har tiden til det.
    Tilbered det i 3,5 timer ved 110 grader varmluft i ovnen.
    Derefter skal kyllingen ud af ovnen og over i et nyt fad, hvor det kan trækkes fra hinanden med 2 gafler.
    Server det f.eks. i en burgerbolle (burgerbolle/brioche burgerbolle) sammen med coleslaw (coleslaw/coleslaw).