x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Portvinssirup

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 10. marts 2018
Portvinssirup er nem at lave denne opskrift kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere kød.
Jeg har især haft succes med at glasere svinekæber, nakkekoteletter eller svinebryst med denne dejlige sirup.

Portvinssirup er nem at lave denne opskrift kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere kød.

Jeg har især haft succes med at glasere svinekæber, nakkekoteletter eller svinebryst med denne dejlige sirup.

Generelt så handler det om at bruge et cirka blandingsforhold på 2/3 portvin og 1/3 sukker.

Glaserede Sous Vide Svinekæber
Saftige og møre svinekæber i sous vide. Det møre kød og den søde sirup giver et godt modspil til hinanden. Den perfekte opskrift til både hverdag og fest
Læs opskriften her

Portvinssirup

Portvinssirup er nem at lave denne opskrift kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere kød.
Jeg har især haft succes med at glasere svinekæber, nakkekoteletter eller svinebryst med denne dejlige sirup.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Tilbehør
Forb. tid: 1 minute
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 1 glas
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 60 gram Sukker
  • 110 gram Portvin

Sådan gør du

  • Kom sukker og portvin i en gryde, og kog det ind til cirka den halve mængde.
    Det tager cirka 30 minutter ved middel varme og det er vigtigt at det ikke må ikke komme op og koge.
    Hæld den indkogte sirup på en skoldet flaske/sylteglas.

Noter

Portvinssirup kan bruges til kager, desserter, is eller til at glasere en svinekotelet.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.