
Opskrift på pitabrød med kyllingekebab og tzatziki
Smovset og nemt på menuen….? Prøv de her pitabrød med kyllingekebab, tzatziki og tomat – såååå godt! Og både nemt og hurtigt at lave..
Kyllingen skal marinere lidt i en masse lækre krydderier – det kan gøres en halv time i forvejen, hvis det skal gå hurtigt eller flere timer i forvejen, hvis du gerne vil preppe Derefter skal det bar steges på panden. Tzatzikien tager 10 minutter at trylle sammen og så er det bar at varme brødene og stoppe dem med gode sager.
Du kan lave dine egne pitabrød, men ellers kan man også købe nogle virkelig lækre færdige og klar til brug – ofte findes de på frost de der rigtigt gode.
Kyllingen, som er krydret og lidt spicy, går super godt til den friske tzatziki – en dejlig ret på dage, hvor det gerne må være lidt luksus men nemt.

Pitabrød med kyllingekebab og tzatziki
Ingredienser
Kyllingekebab
- 400 gram Kyllingefilet
- 3/4 deciliter Olivenolie
- 1/2 spsk. Spidskommen
- 2 fed Hvidløg presset
- 1/2 spsk. Sambal Oelek
- 1/2 spsk. Oregano tørret
- 1/2 spsk. Timian tørret
- 1/2 tsk. Salt og Peber lidt – friskkværnet
Tzatziki
- 2 stk. Agurk
- 3 deciliter Græsk Yoghurt
- 2 fed Hvidløg presset
- Salt og Peber
Desuden
- 4 stk. pitabrød store og gode
- 2 stk. Tomater skåret i skiver
- 1/2 Iceberg salat el. andet grøn salat
Sådan gør du
Kyllingekebab
- Skær fileterne i tynde skiver og vend dem sammen med olie, krydderier og sambal olek, lad trække 30 min eller mere.
Tzatziki
- Halver agurkerne på langs og skrab kernerne ud. Riv agurkerne på den grove side af rivejernet og pres al væsken fra, evt gennem en sigte.
- Rør de revne agurker sammen med yoghurt og hvidløg og smag til med salg og peber.
- Nu kan du lune brødene og stege kyllingestykkerne på en pande – steg til de er let brunede og gennemstegte.
- Fyld salat, kylling, tzatziki og tomat i brødene – servér