
Opskrift på perlebygsalat med oksekød og broccoli
Særdeles smovset og lækker måltidssalat fyldt med gode sager; mørt oksekød stegt i soya, hvidløg og honning i smukt samspil med broccoli og rødløg på en bund af rucola. På toppen knasende saltede mandler.
En simpel, men virkelig lækker salat til når smagsløgene skal forkæles.
Salaten kan nydes både lun og kold – gør som du foretrækker Den er nem at lave og efterlader dig behagelig mæt – en ny favorit til gemmerne

Perlebygsalat med oksekød og broccoli
Ingredienser
- 2 deciliter Perlebyg
- Vand letsaltet, til kogning
- 1 spsk. Kokosolie
- 200 gram Skært oksekød i strimler eller tern
- 1 stk. Rødløg skåret i skiver
- 1/2 stk. Broccoli hoveder i små buketter
- 2 spsk. Østers sauce
- 2 spsk. Soya
- 1 spsk. Honning
- Salt og Peber
Desuden
- 50 gram Rucola
- 2 spsk. Citronsaft
- 1 håndfuld Saltede mandler
Sådan gør du
- Sæt perlebyggen til kogning. Den skal koge ca. 25 min
- Smelt kokosolie på en varm pande, tilføj oksekød og lad det brune let.
- Tilføj løg, broccoli, østerssovs, soya og honning – lad det simre nogle minutter og smag til med salt og peber. Tag af varmen.
- Vend rucola sammen med citronsaft og anret rucolaen på 2 tallerkner.
- Dræn perlebyg for vand og vend dem sammen med oksekøds-mixet.
- Anret blandingen ovenpå rucolaen. Drys med hakkede, saltede mandler og servér