x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Perfekt skindstegt laks

ZTOVE | 2. januar 2019

Perfekt pandestegt laks med sprødt skind er en disciplin mange kæmper med.

Denne laksefilet er stegt ved hjælp af Ztoves præcise temperaturstyring.


Perfekt skindstegt laks

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 11 minutter
Antal: 1 Portioner
Forfatter: Ztove

Ingredienser

  • 1 stk. Laksefilet
  • Salt

Sådan gør du

  • Ved hjælp af vores præcise temperaturstyring, kan vi sikre os at skindet aldrig brænder på, da vi steger den ved den helt rigtige temperatur.
    I den her opskrift er det 195 grader celsius.
    Kødet steges i 10 minutter på skindsiden, for derefter at få 10 sekunder bagefter på den anden side.
    Fisken får herefter salt og er klar til servering.
    Lækkert, simpelt og lige i skabet - hver gang.
    Se hele processen i videoen herunder:

Om forfatteren


Ztove er en dansk innovativ tech virksomhed. Vi har udviklet et intelligent system af kogeplader og kogegrej. Vi forsker i tilberedning af råvarer, og vil sammen med Gastrofun vise hvad vi finder ud af undervejs.