
Opskrift på pastasalat kylling, bacon og avocado
Skøn pastasalat med et altid sikkert vindermix; karry, kylling, bacon og avocado.
Pastaen er vendt i en cremet karrydressing og har fået tilføjet knasende bacon, frisk broccoli, krydret mør kylling, sunde, mættende bønner, avocado og til sidst – herlig feta på toppen. En top lækker og smagfuld salat, som er perfekt som nem aftensmad, en ekstra lækker frokost, til buffeter og til arrangementer ud af huset.

Pastasalat kylling, bacon og avocado
Ingredients
- 400 gram Pasta
- 150 gram Edamamebønner evt. fra frost
- 300 gram Kyllingefilet
- 100 gram Bacon
- 2 stk. Avocado skåret i tern
- 1/2 stk. Broccoli hoveder skåret i små buketter
- 1,5 deciliter Feta
Dressing
- 1 deciliter Creme Fraiche
- 1 spsk. Mayonnaise
- 1,5 tsk. Karry
- 1 tsk. Sød sennep
- 1/2 tsk. Sukker
- Salt og Peber
Instructions
- Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.
- De sidste 2 min af kogetiden tilføjes broccoli og edamamebønner.
- Dræn derefter for vand, skyl i koldt vand og lad det dryppe af, mens det køler.
- Sprødsteg bacon på en pande og tag dem derefter af panden.
- Skær kylling i tern og brun dem på samme pande, krydr med lidt salt og peber.
- Rør dressingen sammen og smag den til.
- Vend sammen med pasta, broccoli og bønner.
- Tilføj kylling, bacon, avocado og feta til skålen og så det klart.
- Anret og server