ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Okonomiyaki

MADMOMSTER | 4. oktober 2021
Okonomiyaki er en sprød og luftig japansk madpandekage, tilberedt med spidskål, gulerødder, frisk ingefær og toppet med en lækker sauce og frisk tilbehør.
Okonomiyaki

Har Du prøvet en japansk Okonomiyaki?

Okonomiyaki er en sprød og luftig japansk madpandekage, tilberedt med spidskål, gulerødder, frisk ingefær og toppet med en lækker sauce og frisk tilbehør. Brug den som side dish eller spis den som en forrygende frokost. Du bestemmer.

Det smager helt fantastisk.

Opskriften er super nem, enkelt at lave og tilmed hverdagsvenlig – vores unger er vilde med – Street Food ind i dit køkken.

Opskriften er skrevet med hjertet fuld af kærlighed til maden.

Haps den lige herunder:


Okonomiyaki

Okonomiyaki

Okonomiyaki er en sprød og luftig japansk madpandekage, tilberedt med spidskål, gulerødder, frisk ingefær og toppet med en lækker sauce og frisk tilbehør.
No ratings yet
Udskriv Pin
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Japansk
Forb. tid: 20 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Madmomster

Ingredienser

Okonomiyaki

  • 150 gram Hvedemel
  • 50 gram Panko rasp
  • 3 deciliter fond grøntsags- eller kylling
  • 1 stk. Skalotteløg fintrevet
  • 1 spsk. Frisk ingefær fintrevet
  • 2 fed Hvidløg finthakket
  • 2 stk. Æg
  • 200 gram Spidskål finthakket
  • 1 stk. Gulerødder stor, fintrevet
  • Salt og peber fra kværn
  • Olivenolie til stegningen

Tilbehør til topping

  • 1 tsk. Sød chilisauce
  • 1 tsk. Sriracha sauce
  • 3 spsk. Mayonnaise

Okonomiyaki sauce

  • 1 deciliter Ketchup
  • 1 spsk. Soya
  • 1/2 stk. Lime kun saften
  • 1 spsk. Honning
  • 1 spsk. Worcestershiresauce
  • 1 spsk. Østers sauce

Sådan gør du

Okonomiyaki

  • Rør mel, PANKO og fond sammen sammen til en tyk dej og lad den hvile i en skål i 15 min.
  • Kom olie på en pande og sauter løg, ingefær, revet gulerod, og hvidløg gyldne og bløde. Vend spidskål sammen med det hele på pande og lad det stå i 1 minuts tid. Smag til med salt og sort peber. Kom pandens indhold i skålen med dej og vend det hele godt rundt sammen med to æg til det hele er godt blandet sammen.
  • Varm panden godt op med lidt olie. Der er til to store pandekager i denne portion. Du kan også lave dem små. Du bestemmer.
  • Steg pandekagen til den er gylden og sprød på hver side.

Mayonnaise

  • Bland alle ingredienserne sammen.

Servering

  • Læg okonomiyakierne på et fad eller en tallerken, fordel striber af chili­mayo og Okonomiyaki sauce og drys sesam, chiliflager og forårsløg.
  • Server en spidskålssalat on the side eller top med din ynglings salat.
  • Velbekomme

Om forfatteren


MADMOMSTER – Det næste måltid, er det bedste måltid.

Følg min Instagram profil her.