x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Morfars æggekage

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 13. november 2017

Bacon og æg går altid godt i spænd. Vi giver dig en opskrift på en dejlig æggekage serveret med sprødt bacon.


Morfars æggekage

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 50 minutter
Antal: 3 Portioner
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • stk. Bacon Efter behov
  • 9 stk. Æg
  • 1 deciliter Fløde Der kan også bruges mælk
  • 2 tsk. Bagepulver
  • Salt
  • 1 spsk. Hvedemel
  • Peber

Sådan gør du

  • Steg bacon på en tør pande.
    Pisk æggene, fløde, salt, peber og hvedemel i en skål. Pisk hurtigt bagepulveret i.
    Steg æggekagen i fedtet fra baconen. Steg ved middel varme, så den ikke brænder på.
    Pynt evt. med lidt trøffel.
    Æggekage med trøffel

Noter

Man kan lave retten på mange måder. Dagens.dk har et lækkert bud på en æggekage her.

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.