Prøv Morfars æggekage - en klassisk og nem opskrift med sprødstegt bacon, luftig æggemasse og et strejf af fløde. Perfekt til frokostbordet eller en hyggelig aftensmad. Pynt med trøffel for ekstra luksus!

Opskrift på morfars æggekage
Bacon og æg går altid godt i spænd. Vi giver dig en opskrift på en dejlig æggekage serveret med sprødt bacon.

Antal: Portioner
Morfars æggekage
Prøv Morfars æggekage – en klassisk og nem opskrift med sprødstegt bacon, luftig æggemasse og et strejf af fløde. Perfekt til frokostbordet eller en hyggelig aftensmad. Pynt med trøffel for ekstra luksus!
Ingredienser
- stk. Bacon Efter behov
- 9 stk. Æg
- 1 deciliter Fløde Der kan også bruges mælk
- 2 tsk. Bagepulver
- Salt
- 1 spsk. Hvedemel
- Peber
Sådan gør du
- Steg bacon på en tør pande. Pisk æggene, fløde, salt, peber og hvedemel i en skål. Pisk hurtigt bagepulveret i. Steg æggekagen i fedtet fra baconen. Steg ved middel varme, så den ikke brænder på. Pynt evt. med lidt trøffel.
Noter
Man kan lave retten på mange måder. Dagens.dk har et lækkert bud på en æggekage her.