Mørbradbøffer på grill er altid godt, og ikke kun om sommeren.

Opskrift på mørbradbøffer på grill
Mørbradbøffer på grill er altid godt, og ikke kun om sommeren.
Selvom kalenderen siger oktober måned, skal det ikke forhindre mig i at stå ved grillen – og slet ikke nu, hvor vi har 20 grader og solskin udenfor.
Så fyr op i grillen og nyd årets sidste solstråler, mens du tilbereder et par saftige, lækre mørbradbøffer.

Antal: Portioner
Mørbradbøffer på grill
Mørbradbøffer på grill er altid godt, og ikke kun om sommeren.
Ingredienser
- 2 stk. Svinemørbrad
- Olivenolie
- Krydderier salt og peber
- 1 kilogram Kartofler
- Olivenolie
- Krydderier salt og peber
- 500 gram Gulerødder lange og slanke, skrabede og med top og bund skåret af
- Olivenolie
- Krydderier salt og peber
Sådan gør du
Mørbradbøffer
- Skær den lange sene af mørbraderne og afpuds dem.
- Skær dem i bøffer og pensl med en blanding af olie, salt og peber.
- Grill bøfferne i cirka 3 minutter på hver side ved høj varme, så de får en god stegeskorpe og forbliver let rosa indeni.
Kartofler på grill
- Skrub kartoflerne og skær dem i både.
- Put dem i en pose med salt, peber og olie og ryst godt, så olie og krydderier fordeles på alle kartofler.
- Tilbered kartoflerne i en støbejernspande direkte på grillen, til de er møre.
Gulerødder
- Kog de skrabede gulerødder i et par minutter i letsaltet vand.
- Aftør dem og pensl dem let med olie.
- Giv gulerødderne 2 minutter sammen med kartoflerne på grillen.
Servering
- Server de grillede mørbradbøffer sammen med de ristede kartofler og gulerødder samt Harico verts fra frost, der er kogt i et minut.