x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Mørbradbøffer på grill

MONA | 25. oktober 2018

Mørbradbøffer på grill er altid godt, og ikke kun om sommeren.

Selvom kalenderen siger oktober måned, skal det ikke forhindre mig i at stå ved grillen – og slet ikke nu, hvor vi har 20 grader og solskin udenfor.

Så fyr op i grillen og nyd årets sidste solstråler, mens du tilbereder et par saftige, lækre mørbradbøffer.

 


Mørbradbøffer på grill

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Antal: 4 Portioner
Forfatter: Mona

Ingredienser

  • 2 stk. Svinemørbrad
  • Olivenolie
  • Krydderier salt og peber
  • 1 kilogram Kartofler
  • Olivenolie
  • Krydderier salt og peber
  • 500 gram Gulerødder lange og slanke, skrabede og med top og bund skåret af
  • Olivenolie
  • Krydderier salt og peber

Sådan gør du

  • Mørbradbøffer

    Skær den lange sene af mørbraderne og afpuds dem.
    Skær dem i bøffer og pensl med en blanding af olie, salt og peber.
    Grill bøfferne i cirka 3 minutter på hver side ved høj varme, så de får en god stegeskorpe og forbliver let rosa indeni.
    Mørbradbøffer på grill

    Kartofler på grill

    Skrub kartoflerne og skær dem i både.
    Put dem i en pose med salt, peber og olie og ryst godt, så olie og krydderier fordeles på alle kartofler.
    Tilbered kartoflerne i en støbejernspande direkte på grillen, til de er møre.
    Kartofler på grill
     

    Gulerødder

    Kog de skrabede gulerødder i et par minutter i letsaltet vand.
    Aftør dem og pensl dem let med olie.
    Giv gulerødderne 2 minutter sammen med kartoflerne på grillen.
     

    Servering

    Server de grillede mørbradbøffer sammen med de ristede kartofler og gulerødder samt Harico verts fra frost, der er kogt i et minut. 

Om forfatteren