Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mexicanske pandekager med oksekød

Mona5. juni 2018
Der er en grund til at mexicanerne elsker madpandekager. Disse lækre majspandekager smager fantastisk og er super nemme at lave. Fyldet er oksekød og grønt.

Opskrift på mexicanske pandekager med oksekød

Der er en grund til at mexicanerne elsker madpandekager. Disse lækre majspandekager smager fantastisk og er super nemme at lave. Fyldet er oksekød og grønt.


Antal: 4 personer

Mexicanske pandekager med oksekød

Der er en grund til at mexicanerne elsker madpandekager. Disse lækre majspandekager smager fantastisk og er super nemme at lave. Fyldet er oksekød og grønt.
Forfatter: Mona
Ret: Hovedret
Køkken: Mexikansk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter

Ingredienser

  • 3 deciliter Mælk
  • 2 deciliter Majsmel Fuldkorns
  • 1 deciliter Majsgryn
  • 2 stk. Æg
  • 1 tsk. Salt
  • Olie Smagsneutral. Til stegningen
  • 500 gram Hakket Oksekød
  • 0.5 spsk. Røget paprika
  • 0.5 tsk. Oregano
  • 1 tsk. Hvidløgspulver
  • 1 tsk. Spidskommen
  • 1 tsk. Koriander
  • Olie Smagsneutral. Til stegningen

Sådan gør du

Majspandekager

  • Pisk alle ingredienserne sammen indtil du har en jævn dej uden klumper.
  • Brug gerne en stavlender eller en el-pisker til det.
  • Nøglen til at lave gode pandekager er at din pande er varm.
  • Du kender sikkert den med at den sidste pandekage altid bliver perfekt og den første altid skal kasseres.
  • Det er kun på grund af at din pande ikke er varm nok når du starter.
  • Så start evt. i god tid med at tænde for panden. 
  • Denne opskrift er til 8 stk. majspandekager og du skal cirka bruge en lille spiseskefuld olie pr. pandekage. 
  • Når panden er varm hældes olien på panden og en lille deciliters dej.
  • Når pandekagen begynde at boble lidt op skal den vendes og steges færdig på den anden side.
  • Fortsæt med de 7 andre og server straks derefter. 

Oksekødsfyld

  • Bland det hakkede oksekød med krydderierne og steg det i olien i 15 minutter på en pande.
  • Vend kødet cirka hver 5 minut. 

Salat

  • Min salat er ikke så mexicansk, men den er fyldt med gode smage alligevel.
  • Vask råvarerne og skær dem i skiver/tern. 

Servering

  • Placer en pandekage på din tallerken og smør den med lidt creme fraiche og salsa.
  • Placer kødet oven på og derefter salaten med babyspinat, sukkerærter, ananas, radiser, avocado, tomater og forårsløg. 
  • Velbekomme.