ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Mexicansk linsegryde

Sponsoreret indhold

Annoncørbetalt. Skriv til os på per@gastrofun.dk hvis du er interesseret i at annoncere selv.

19. april 2024
Nyd en autentisk mexicansk linsegryde toppet med sprøde tortillachips og hjemmelavet tomatsalsa. Denne nemme og hurtige vegetarret er perfekt til en travl hverdagsaften.
Mexicansk linsegryde

Opskrift på mexicansk linsegryde

Denne lækre linsegryde tager dig med på en kulinarisk rejse til Mexico, hvor rige smagskombinationer og farverige ingredienser spiller hovedrollen. Rettens rod i mexicansk køkken er tydelig gennem brugen af traditionelle elementer som Tex-Mex krydderier, friske tomater og lime, som alle bidrager til dens autentiske smag. Linsegryden er en moderne fortolkning af klassiske mexicanske smage, der forener sundhed og nydelse i én skål.

Opskriften kommer fra vores sponsor HelloFresh, der laver kreative måltidskasser med smage fra hele verden.

Retten er del af menuen fra deres måltider for d. 20.-26. april. Du kan se alle ugens menuer her.


Mexicansk linsegryde
Antal: 2 personer

Mexicansk linsegryde

Nyd en autentisk mexicansk linsegryde toppet med sprøde tortillachips og hjemmelavet tomatsalsa. Denne nemme og hurtige vegetarret er perfekt til en travl hverdagsaften.
Forfatter: HelloFresh
Ret: Hovedret
Køkken: Mexikansk
Tilb. tid: 13 minutter

Ingredienser

  • 1 stk. Løg
  • 1 stk. Peberfrugt
  • 1 dåse Majs
  • 1 pakke Linser Grønne
  • 5 gram Krydderiblanding Tex-Mex
  • 4 gram Krydderiblanding Ay Cajun-ba (Indeholder Sulfitter)
  • 4 gram Grøntsagsbouillon Indeholder Selleri
  • 1/2 dåse Tomatpure
  • 2 stk. Tomater
  • 1 pose Koriander frisk
  • 1/2 stk. Lime
  • 50 gram Revet ost gouda
  • 75 gram Tortillachips
  • 1 pakke Creme Fraiche

Desuden (ikke inkluderet i måltidskassen)

  • 1 spsk. Olivenolie trin 2
  • 3 spsk. Vand trin 2
  • 1/2 tsk. Salt trin 2
  • 1/4 tsk. Sukker trin 3

Sådan gør du

Forbered råvarer:

  • Hak løg fint. Skær peberfrugt i 2 cm tern.
  • Skær lime i både.
  • Hæld væde fra majs og linser.

Steg grøntsager:

  • Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
  • Steg løg med et nip salt i 2 minutter.
  • Tilsæt peberfrugt, Tex-Mex, Ay Cajun-ba, grøntsagsbouillon og tomatpuré, og steg videre i 1 minut.
  • Sænk til middellav varme.
  • Tilsæt majs, linser, limesaft, vand og salt, og lad simre i 5-6 minutter.
  • Krydr med salt og peber.

Lav tomatsalsa:

  • Hak tomat og koriander groft.
  • Bland tomat, sukker, koriander, et skvæt limesaft, salt og peber i en lille skål.

Server:

  • Anret linsegryde i dybe tallerkener.
  • Top med revet ost og tomatsalsa.
  • Server med fraiche og tortillachips.