x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Måltidssalat med oksekød, perlebyg og broccoli

HENRIETTE KRISTIANSEN | 25. januar 2021

Særdeles smovset og lækker måltidssalat fyldt med gode sager; mørt oksekød stegt i soya, hvidløg og honning i smukt samspil med broccoli og rødløg på en bund af rucola. På toppen knasende saltede mandler. 

En simpel, men virkelig lækker salat til når smagsløgene skal forkæles.

Salaten kan nydes både lun og varm – gør som du foretrækker.

Den er nem at lave og efterlader dig behagelig mæt – en ny favorit til gemmerne.

Måltidssalat med oksekød, perlebyg og broccoli


Måltidssalat med oksekød, perlebyg og broccoli

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Antal: 2 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

  • 2 deciliter Perlebyg + letsaltet vand til kogning
  • 1 spsk. Kokosolie
  • 200 gram Skært oksekød
  • 1 stk. Rødløg skåret i skiver
  • 0.5 stk. Broccoli i små buketter
  • 2 spsk. Østers sauce
  • 2 spsk. Soya
  • 1 spsk. Honning
  • Salt og peber

Desuden

  • 50 gram Rucola
  • 2 spsk. Citronsaft
  • Saltede mandler

Sådan gør du

  • Sæt perlebyggen til kogning (ca. 25 minutter).
    Smelt kokosolie på en varm pande, tilføj oksekød og lad det brune let.
    Tilføj løg, broccoli, østerssovs, soya og honning - lad det simre nogle minutter og smag til med salt og peber.
    Tag af varmen.
    Vend rucola sammen med citronsaft og anret rucolaen på 2 tallerkner.
    Dræn perlebyg for vand og vend dem sammen med oksekøds-mixet.
    Anret blandingen ovenpå rucolaen.
    Drys med hakkede, saltede mandler og servér.

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg mig på Instagram her.