x
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
opskrift

Lyserøde vafler

MICKICHENG | 22. april 2020

Var der nogle, der sagde LYSERØDE VAFLER?!? ????

Hvem ville elske sådan nogle fine lyserøde hapsere?!? ????

Jeg fik lige lyst til en lille snack, så jeg biksede lige en hurtig opskrift sammen til jer!

Lyserøde vafler

Lyserøde vafler


Lyserøde vafler

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 6 hjerter
Forfatter: MickiCheng

Ingredienser

Dej

  • 70 gram Rødbede
  • 4.5 deciliter Mælk
  • 180 gram Hvedemel
  • 80 gram Grahamsmel
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Sukker
  • 2 spsk. Olie
  • 1 tsk. Bagepulver
  • Fedtstof til bagningen

Sådan gør du

  • Blend rødbede og mælk.
    Tilsæt alle de andre ingredienser til blenderen og blend.
    Rør rundt med en ske for at sørge for, at der ikke er flere melklumper.
    Blend igen.
    Tilsæt evt. lidt mere mælk, hvis dejen er meget tyk!
    Varm et vaffeljern op, bag og server!
    Velbekomme og god fornøjelse!!
    Vaflerne kan spises både som madvafler og som dessertvafler ?

Noter

Tip: brug evt. kun 4 dl mælk og tilsæt 1 æg til opskriften. Jeg havde ikke flere æg på køl, så det blev til en opskrift uden æg

Om forfatteren


Micki elsker kage, søde sager og alt godt inden for bagværk. Selvom Micki er god til at svinge kagerullen i køkkenet, nyder han også en god, hjemmelavet bearnaise og tykke, friterede fritter! Og en god, rød bøf!

Følg mig på Instagram her.