Opskrift på lynstegt makrel
Vil du også gerne lave mere fisk i hverdagen?
Så prøv min opskrift på:
Lynstegt makrel med avokadomos (kan eventuelt serveres med smørstegte eller knuste kartofler)

Antal: personer
Lynstegt makrel
Ingredienser
- 4 stk. Makrelfilet uden skind
- 2 stk. Avocado
- Ærter 4 håndfulde - friske
- Ærteskud 2 håndfulde
Sådan gør du
- Mos avokadoerne fint, hak halvdelen af ærterne fint og bland dem sammen med avokadoen. Smag til med citron, salt og peber. Varm en pande op til høj varme, og læg de sidste ærter på, de skal gerne blive lidt sorte. Tag dem af når de har fået sorte pletter. Skær riller med 1 cm mellemrum på den korte led på makrellen. Tag en gasbrænder og brænd makrellen, den skal kun brændes på skindsiden. Den skal have en del. Drys med salt. Pres en smule citron ud over fisken. Anret tallerkenen. Fordel mosen to steder på tallerkenen, læg makrellen ovenpå. Drys de brændte ærter ud over. Fordel ærteskud ud over retten.