ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Lynstegt makrel

THEIS ASTOW | 7. januar 2020

Vil du også gerne lave mere fisk i hverdagen?

Så prøv min opskrift på:

Lynstegt makrel med avokadomos (kan eventuelt serveres med smørstegte eller knuste kartofler)
 


Lynstegt makrel

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Theis Astow

Ingredienser

  • 4 stk. Makrelfilet uden skind
  • 2 stk. Avocado
  • Ærter 4 håndfulde - friske
  • Ærteskud 2 håndfulde

Sådan gør du

  • Mos avokadoerne fint, hak halvdelen af ærterne fint og bland dem sammen med avokadoen.
    Smag til med citron, salt og peber.
    Varm en pande op til høj varme, og læg de sidste ærter på, de skal gerne blive lidt sorte.
    Tag dem af når de har fået sorte pletter.
    Skær riller med 1 cm mellemrum på den korte led på makrellen.
    Tag en gasbrænder og brænd makrellen, den skal kun brændes på skindsiden.
    Den skal have en del.
    Drys med salt.
    Pres en smule citron ud over fisken.
    Anret tallerkenen.
    Fordel mosen to steder på tallerkenen, læg makrellen ovenpå.
    Drys de brændte ærter ud over.
    Fordel ærteskud ud over retten.
    Lynstegt makrel

Om forfatteren


Theis er en glad amatørkok, som bruger så meget tid som muligt i køkkenet. Theis er glad for det enkle køkken, hvor få råvarer bliver omdannet til god mad.

Følg mig på Instagram her.