Opskrift på lynhurtig bearnaise
Det her er mit bud på en “fedtfattig” udgave af den klassiske Sauce Bearnaise.
I denne bearnaisesovs bliver en del af smørret erstattet af grøntsagsbouillon, og så skal man kun bruge en tredjedel af den normale smørmængde.
Istedet for at piske smørret i massen, gør man det desuden modsat her!
Lynhurtig bearnaise sovs opskrift

Lynhurtig bearnaise
Ingredients
- 100 gram Smør
- 4 Æggeblommer
- 1 deciliter Grøntsagsbouillon
- 2 tsk. Estragon tørret
- 1 tsk. Hvidvinseddike
- Salt til smag
Instructions
- Smelt smørret i en gryde.
- Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål og pisk dem sammen.
- Hæld blandingen ned i det smeltede smør og rør kraftigt.
- Lad saucen tykne under kraftig omrøring.
- Smag eventuelt til med mere salt og hvidvinseddike.