ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Lynhurtig bearnaise

ANNE METTE AUTZEN | 29. oktober 2019

Det her er mit bud på en “fedtfattig” udgave af den klassiske Sauce Bearnaise.

Bearnaise

I denne bearnaisesovs bliver en del af smørret erstattet af grøntsagsbouillon, og så skal man kun bruge en tredjedel af den normale smørmængde.

Istedet for at piske smørret i massen, gør man det desuden modsat her!

 

Lynhurtig bearnaise sovs opskrift


Antal: 4 personer

Lynhurtig bearnaise

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Anne Mette Autzen
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 100 gram Smør
  • 4 Æggeblommer
  • 1 deciliter Grøntsagsbouillon
  • 2 tsk. Estragon tørret
  • 1 tsk. Hvidvinseddike
  • Salt til smag

Sådan gør du

    1. Smelt smørret i en gryde.
    2. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål og pisk dem sammen.
    3. Hæld blandingen ned i det smeltede smør og rør kraftigt.
    4. Lad saucen tykne under kraftig omrøring.
    5. Smag eventuelt til med mere salt og hvidvinseddike.

Noter

Tip: Hvis saucen skiller, så rør kraftigt i saucen. Alternativt kan der hældes lidt koldt vand ved!

Om forfatteren


Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!