Opskrift på laksepakker med hvidvin og citron
Dejlige saftige laksebøffer, med et strejf af hvidvin og citron. Laks med masser af smag, og super nem at lave til den travle hverdag.

Antal: Portioner
Laksepakker med hvidvin og citron
Ingredienser
- 4 stk. Laksefilet
- 1 unknown Hvidvin en sjat hvidvin
- 1 stk. Citron citronskiver til laks
- 1 stk. Timian timian kvist
- 1 spsk. Smør puttes ovenpå laksen
- Krydderier Salt & peber
- 1 bunch Asparges Grønne asparges
- 15 stk. Cherrytomater skåret i halve
- 1 clove Hvidløg
- 1 pakke Pasta frisk pasta ca. 250g
- 0.25 liter Piskefløde
- Citronsaft saften fra 1 citron
- 1 stk. Æggeblomme
Sådan gør du
Laksepakker
- Et stort stykke staniol foldes som en skål omkring laksebøffen. Der drysses med først salt, citron, timian og smør oven på laksen. Hvidvin hældes ned ved siden af laksen. Pakkerne sættes åbne i almindelig ovn ved 180 grader i 8 minutter.
Tages ud og lukkes til og sættes ind i yderligere 7 minutter.
Frisk pasta med citronsauce
- Pastaen koges i 3 1/2 min og vandet sies fra (1/4 dl pastavand gemmes til saucen). Fløde, citronsaft og æggeblomme koges ind, til sen tykner. Pisk jævnligt. Smag til med salt og rosapeber. Pastaen og pastavandet vendes i saucen...
Asparges med cherrytomater
- Aspargesene knækkes og den friske ende skylles og duppes tør. Aspargesene steges i 1-2 minutter på en varm pande i olivenolie. Herefter tages de af panden og tomater og hvidløg steges med mellem høj varme i cirka 3 minutter.
Aspargesene vedlægges og serveres.
Noter
Annonce: Vores vinsamarbejdspartner BayVine.dk anbefaler følgende: Vi anbefaler Janare Senete Falanghina er elegant strågul i glasset med fine gyldne strøg. I duften møder man noter af melon og citrus. I munden opleves vinen fyldig og frisk med en flot balance, her går noterne fra duften igen og sikrer en frisk og behagelig vin, der leder tankerne hen på sommer.