Keyword: Aftensmad, citron, Grønt og godt, Laks, Laksefilet
Forb. tid: 10 minutterminutter
Tilb. tid: 15 minutterminutter
Din skærm forbliver tændt
Ingredienser
4stk.Laksefilet
1unknownHvidvinen sjat hvidvin
1stk.Citroncitronskiver til laks
1stk.Timiantimian kvist
1spsk.Smørputtes ovenpå laksen
KrydderierSalt & peber
1bunchAspargesGrønne asparges
15stk.Cherrytomaterskåret i halve
1cloveHvidløg
1packagePastafrisk pasta ca. 250g
0.25literPiskefløde
Citronsaftsaften fra 1 citron
1stk.Æggeblomme
Sådan gør du
Laksepakker
Et stort stykke staniol foldes som en skål omkring laksebøffen.Der drysses med først salt, citron, timian og smør oven på laksen.Hvidvin hældes ned ved siden af laksen.Pakkerne sættes åbne i almindelig ovn ved 180 grader i 8 minutter.Tages ud og lukkes til og sættes ind i yderligere 7 minutter.
Frisk pasta med citronsauce
Pastaen koges i 3 1/2 min og vandet sies fra (1/4 dl pastavand gemmes til saucen).Fløde, citronsaft og æggeblomme koges ind, til sen tykner.Pisk jævnligt. Smag til med salt og rosapeber.Pastaen og pastavandet vendes i saucen...
Asparges med cherrytomater
Aspargesene knækkes og den friske ende skylles og duppes tør.Aspargesene steges i 1-2 minutter på en varm pande i olivenolie.Herefter tages de af panden og tomater og hvidløg steges med mellem høj varme i cirka 3 minutter.Aspargesene vedlægges og serveres.
Din skærm forbliver tændt
Noter
Annonce:Vores vinsamarbejdspartner BayVine.dk anbefaler følgende:Vi anbefaler Janare Senete Falanghina er elegant strågul i glasset med fine gyldne strøg. I duften møder man noter af melon og citrus. I munden opleves vinen fyldig og frisk med en flot balance, her går noterne fra duften igen og sikrer en frisk og behagelig vin, der leder tankerne hen på sommer.